Διδάσκοντας τους 17 παγκόσμιους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης .

Global project “The way to sustainability ” 2023-2024

5653955986561592373

To Νηπιαγωγείο Ριζαριού ενωνει τη φωνή του  με εκατονταδες χιλιάδες παιδιά και αναλαμβάνει ενεργό δράση !Διδάσκουμε τους 17 παγκόσμιους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης στους μαθητές μας για ένα καλύτερο αύριο ,για μια καλύτερη ζωή!

INTRODUCING THE GLOBAL GOALS to little children in 30 MINS to little children
17 global sustainable development goals for a better tomorrow, for a better life!

Συμμετέχουμε με δράσεις για την προστασία του περιβαλλοντος ,για την κλιματική αλλαγη ,την προσφορά βοήθειας σε συνανθρώπους μας ,την φροντίδα του σχολικού μας κήπου ,την καλλιέργεια ενσυναίσθησης και τη δεντροφύτευση!

Στόχοι για την Βιώσιμη Ανάπτυξη (SDGs)

Οι Στόχοι για την Βιώσιμη Ανάπτυξη είναι 17 στόχοι-προτεραιότητες που αφορούν έναν αριθμό σημαντικών ζητημάτων του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω: τερματισμός της ακραίας φτώχιας, ποιοτική εκπαίδευση για όλα τα παιδιά, ίσες ευκαιρίες για όλους και προώθηση καλών πρακτικών στην κατανάλωση και την παραγωγή, η οποία θα συμβάλει στη διαμόρφωση ενός πιο υγιούς και πιο καθαρού πλανήτη.

Certificate World LESSON  Certificate of Word Largest lesson.Anna

Το παγκόσμιο έργο που θα υλοποιηθεί τη χρονιά που διανύουμε θα δώσει την ευκαιρία σε μαθητές απ όλο τον κόσμο να ανταλλάξουν ιδέες και προβληματισμούς για τη βιωσιμότητα του πλανήτη και κυρίως θα ασχοληθούμε με τον στόχο 15 (ζωη στη στεριά). Ελπίζουμε να φιλοξενηθεί για μια ακόμη φορά το σχέδιο δράσης μας στις καλές πρακτικές του :”WORLD LARGEST LESSON”

Επιμέλεια άρθρου : Άννα Μαγκιώση