Περιμένοντας τα Χριστουγεννα!

Χριστούγεννα! Η πιο όμορφη και λαμπερή γιορτή του χρόνου για μικρούς και μεγάλους ,κυρίως για τα παιδιά άλλα όχι όλα.

Κάποια θα μείνουν χωρίς δώρα ,χωρίς ρούχα ,χωρίς φαγητό. Ας ανοίξουμε τις καρδιές μας κι ας μοιράσουμε ότι μας περισσεύει!Μικρές ιδέες για δώρα που σίγουρα έχουμε εμείς οι Νηπιαγωγοί (όσο μικρό κι ευτελές μπορεί να είναι ) σίγουρα φέρνει χαρά και δείχνουμε ότι σκεφτόμαστε τον άλλον. Και να κάποια ιδέα που μπαίνει σε εφαρμογή! Πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά!Χριστουγεννιάτικα δωράκια λοιπόν με τη βοήθεια των μικρών μας φίλων!Όμορφα και πανεύκολα με πιατάκια που μας περισσεύουν!

Και κάποιες ακόμη  ιδέες για όμορφες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες: Με παλιά CD και λίγη χρυσόσκονη κάνουμε αυτοσχέδια στολίδια για το δέντρο μας κι έχουν ιδιαίτερη αξία γιατί είναι δημιούργημά μας!

Με κουκουνάρια φτιάχνουμε όμορφα Χριστουγεννιάτικα δεντράκια!

Με  χρυσό ή ασημί γκοφρέ φτιάχνουμε αγγελάκια!

Και με ρολά  φτιάχνουμε Άγιους Βασίληδες!

Κι ακόμη μπορούμε με τη βοήθεια των παιδιών να διακοσμήσουμε τις τσάντες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα. Γιατί άξια έχει όχι τι δίνεις αλλά πως το προσφέρεις!!!

    

  

  

Καλά Χριστούγεννα ,χρόνια πολλά και μακάρι η νέα χρονιά να είναι η πιο όμορφη για όλους μας!Ας αφήσουμε  τις καρδιές μας να πλημμυρίσουν με το άγιο φως και την αγάπη!

Επιμέλεια άρθρου : ‘Αννα Μαγκιώση