ΒΡΑΒΕΥΣΗ ETWINNING

Το ταξίδι μας στη γνώση, την απόκτηση δεξιοτήτων και εμπειριών, το σχολικό έτος 2021-2022, ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο!

Στις 05/9/2022 απονεμήθηκε στην Εκπαιδευτικό του σχολείου μας Μπάτσιου Κυριακή, από την Εθνική Υπηρεσία Etwinning, Ετικέτα Ποιότητας για το έργο safe water skills

Η Εθνική Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται στους Εκπαιδευτικούς για το υψηλό επίπεδο ποιότητας του έργου τους, πληρώντας μια σειρά από κριτήρια που έχουν τεθεί από την κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Εθνικές Υπηρεσίες Υποστήριξης της δράσης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου στο έργο, στην Ευρώπη και την Ελλάδα και τον οργανισμό safe water sports,για την αμέριστη συμπαράσταση, τη συνεργασία, την καθοδήγηση, την επικοινωνία, τη δημιουργικότητα και την αλληλεπίδραση κατά τη διάρκεια εφαρμογής του τόσο σημαντικού έργου, που αφορά στην προστασία των παιδιών στη θάλασσα, το κολυμβητήριο και τα θαλάσσια σπορ.

Ευχαριστώ πολύ και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο έργο και ελπίζω το βραβείο αυτό να αποτελέσει εφαλτήριο για τη συνέχιση του ταξιδιού μας στον όμορφο κόσμο του etwinning , παρέα με σχολεία από όλη την Ευρώπη.

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΜΠΑΤΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

af19383dadace88a_nql_el af19383dadace88a_nql_el