«Αποχαιρετισμός»

0

Συγγραφέας: Θωμαή Ξανθάκη | Κατηγορία Γονείς | , στις 08-08-2015

Αγαπητοί γονείς.

Σας παραδίνουμε το παιδί σας. Το ίδιο παιδί που μας εμπιστευτήκατε 9 μήνες πριν, όταν πρωτοδιαβήκατε την πόρτα του νηπιαγωγείου μας. Σας το παραδίνουμε βαρύτερο, σοφότερο, πιο υπεύθυνο και πιο ώριμο από τότε. Χαιρόμαστε που ήμασταν δίπλα τους και βλέπαμε να ανθίζουν τα «μπουμπουκάκια μας» μέρα με τη μέρα.

Για πολλές ώρες καθημερινά ζήσαμε, αγαπήσαμε γελάσαμε, χορέψαμε, παίξαμε και ανακαλύψαμε. Γίναμε μέλη της ομάδας και μάθαμε πως είμαστε ξεχωριστοί. Σας παραδίνουμε λοιπόν αυτό το τόσο ξεχωριστό πλασματάκι και ευχόμαστε να καταφέραμε να σμιλέψουμε κι εμείς κάτι στην ψυχή του παιδιού σας. Κάτι που θα το κάνει να μας θυμάται με αγάπη…

Όταν θα μεγαλώσει δώστε του να διαβάσει τη συμβουλή μας:

«Να Ονειρεύεσαι και να στοχεύεις πάντα Ψηλά…

Ακόμη και να μη φτάσεις στο φεγγάρι, θα βρεθείς ανάμεσα στα αστέρια…»

Επίσης σας ευχαριστούμε θερμά που μας στηρίζετε, μας βοηθάτε υλικά και ηθικά και μας δίνετε κουράγιο να συνεχίσουμε παρά τις δυσκολίες και την κούραση που αντιμετωπίζουμε πολλές φορές.

Αγαπημένα μας παιδιά.

Έφτασε και φέτος η ώρα του αποχαιρετισμού…

ανάμεικτα συναισθήματα και η ατμόσφαιρα φορτισμένη …

ένα δάκρυ κυλά και το σκουπίζουμε στα κρυφά…

όσα χρόνια και αν περάσουν τελικά δεν βλέπω να τα καταφέρνουμε…

είμαστε απλά νηπιαγωγοί…

Οι τελευταίες  μέρες οι πιο δημιουργικές και συγκινητικές. Τα παιδιά αφήνουν την ζεστή αγκαλιά μας και ανοίγουν τα φτερά τους για άλλα ταξίδια!

Εμείς το «ταξίδι της χρονιάς» το απολαύσαμε μαζί σας, γιατί ήταν ένα ταξίδι φωτισμένο από τα παιδικά σας βλέμματα, γεμάτο δράσεις , εμπειρίες και συγκινήσεις .

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα τόσο όμορφα συναισθήματα που μας κάνετε και νιώθουμε καθημερινά μαζί σας.        ΑΝΤΙΟ            ΝΗΠΙΑΚΙΑ            ΜΑΣ!!!

 

Σας ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε πάντα ούριο άνεμο στα απέραντα ταξίδια της ζωής σας!!!

ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων