ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024-2025

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΙΡΗΝΗΣ 10- ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 22950-52992

E- MAIL: mail@nip-polyd.att.sch.gr

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: blogs.sch.gr/nippolyd/

Στο νηπιαγωγείο για το σχολικό έτος  2024-2025 εγγράφονται υποχρεωτικά νήπια που έχουν γεννηθεί από 1-1-2019 έως 31-12-2019 και τα προνήπια που έχουν γεννηθεί από 1-1-2020 έως 31-12-2020.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι αιτήσεις εγγραφών στα δημόσια Νηπιαγωγεία Γενικής Παιδείας,  γίνονται μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής με Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής. Την Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής θα υποβάλλει ο γονέας/ κηδεμόνας για το Νηπιαγωγείο που ανήκει, βάσει της διεύθυνσης κατοικίας του σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του Νηπιαγωγείου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://proti-eggrafi.services.gov.gr/ . Τα δικαιολογητικά εγγραφής θα καταθέτονται στο νηπιαγωγείο κατά τις ημέρες και τις ώρες που ορίζονται για τις εγγραφές.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Για την εγγραφή του νηπίου/ προνηπίου ο γονέας/ κηδεμόνας πρέπει να ακολουθήσει τα εξής βήματα:

  • Είσοδοςστη σελίδα της εφαρμογής (https://protieggrafi.services.gov.gr/) και επιλογή του Νηπιαγωγείου στο οποίο ανήκει σύμφωνα με την διεύθυνση κατοικίας του.
  • Χρήση κωδικών: Οι γονείς/ κηδεμόνες κατά την είσοδό τους στην ηλεκτρονική Υπηρεσία «Πρώτη Εγγραφή» της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (gov.gr) αυθεντικοποιούνται  με την χρήση των κωδικών – διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (taxisnet).
  • Συμπλήρωση στοιχείων επικοινωνίας: Κατά την είσοδό του στο σύστημα, ο γονέας/ κηδεμόνας συμπληρώνει τα στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (προαιρετικά) και κινητού τηλεφώνου μέσω του οποίου θα ενημερώνεται για την πορεία της αίτησής του. Για την υποβολή της αίτησης ο γονέας/ κηδεμόνας συμπληρώνει διαδοχικά τα ακόλουθα:

α) Τα στοιχεία του νηπίου/ προνηπίου για το οποίο αιτείται την εγγραφή.

β) Την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του, την οποία τεκμηριώνει αναρτώντας σε ψηφιακή μορφή έγγραφου σχετικό αποδεικτικό, όπως λογαριασμό ΔΕΚΟ, μισθωτήριο συμβόλαιο, ή άλλο δημόσιο πρόσφατο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ρητά η διεύθυνση κατοικίας.

γ) Το ονοματεπώνυμο άλλου τέκνου, που φοιτά στην ίδια ή σε συστεγαζόμενη σχολική μονάδα, εφόσον υπάρχει και για το οποίο θα χρειαστεί να προσκομίσει Βεβαίωση Φοίτησης από τον Διευθυντή της συστεγαζόμενης σχολικής μονάδας.

δ) Εάν επιθυμεί τη φοίτηση του νηπίου/ προνηπίου στο Προαιρετικό Ολοήμερο πρόγραμμα ή/ και στο Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής .

ε) Τα στοιχεία των συνοδών των νηπίων/ προνηπίων κατά την προσέλευση και αποχώρησή τους από τη σχολική μονάδα.

στ) Επιλέγει τη δήλωση: «Υποβάλλοντας αυτή την αίτηση, αναλαμβάνω την ευθύνη για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση του νηπίου/ προνηπίου».

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

  • Βιβλιάριο Εμβολίων του μαθητή/ τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  • Βεβαίωση από ΚΕΣΥ ή, ή από δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη αρμόδια δημόσια υπηρεσία, εφόσον υπάρχει, σε περίπτωση μαθητών/ τριών με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.
  • Βεβαίωση φοίτησης άλλου τέκνου, που φοιτά στην ίδια ή σε συστεγαζόμενη ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο χώρο του Νηπιαγωγείου από τις 1 έως 20 Μαρτίου από τις 12.00   έως  13:00 μετά από τηλεφωνική επικοινωνία

Η προϊσταμένη

ΠΑΝΤΕΛΟΥΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *