Ενημέρωση για την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης

0

Συγγραφέας: Νηπιαγωγείο Πλαταμώνα | Κατηγορία Ανακοινώσεις, Άρθρα | , στις 06-05-2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και μαθητές, Χριστός Ανέστη! Χρόνια σας πολλά!

      Ελπίζουμε να περνάτε όμορφα στις πασχαλινές σας διακοπές και να ξεκουράζεστε. Από Δευτέρα 10 Μαΐου θα επιστρέψουμε και πάλι στο νηπιαγωγείο μας και τα μαθήματα θα συνεχιστούν δια ζώσης για έναν ακόμη μήνα περίπου.

Για να επιστρέψουμε με ασφάλεια στο σχολείο θα πρέπει, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και την κοινή υπουργική απόφαση, εκτός από τη μάσκα και τους γνωστούς πλέον κανόνες προστασίας, να κάνει ο καθένας μας ατομικό τεστ COVID-19.

Το self test μπορείτε να προμηθευτείτε ως γονείς από το φαρμακείο έως και το Σάββατο 8 Μαΐου, με το ΑΜΚΑ των παιδιών σας. Προς το παρόν δικαιούται ένα self test ο καθένας μας, το οποίο πρέπει να κάνει την Κυριακή.

       Κάθε εβδομάδα θα κάνετε δύο self test: ένα την Κυριακή κι ένα την Τετάρτη και θα καταχωρείτε το αποτέλεσμα του test στη σελίδα https://self-testing.gov.gr/ και συγκεκριμένα στο «Σχολική κάρτα για COVID 19». Αυτή τη σχολική κάρτα πρέπει να την εκτυπώσετε και να την έχουν τα παιδιά πάντα μαζί τους στο σχολείο ή σε περίπτωση που δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, να έχουν μαζί τους μια χειρόγραφη δήλωση γονέα με τα στοιχεία τους και το αποτέλεσμα του τεστ.

Στην περίπτωση που μαθητής/τρια δεν επιδείξει την σχολική κάρτα κατά την είσοδό του/της στην τάξη, τότε δεν γίνεται δεκτός/ή, λαμβάνει απουσία και απομακρύνεται από τη σχολική μονάδα.

        Πληροφορίες θα βρείτε και στην ιστοσελίδα https://self-testing.gov.gr/. Μαθητής που δεν έχει αρνητικό αποτέλεσμα στο τεστ δε θα γίνει δεκτός στο σχολείο. Μαθητής με θετικό self test θα πρέπει να επαναλάβει το τεστ και να μας ειδοποιήσει. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα σας δούμε από κοντά τη Δευτέρα.

Ενημέρωση για την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης.



Λήψη αρχείου

Δ1α ΓΔ οικ 27707/4-5-2021 KYA ΦΕΚ Β 1825 ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ



Λήψη αρχείου

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση