Βικτώρια Τσινταράκη

Ο Χάρης μας γιορτάζει…

Με λίγη καθυστέρηση…

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Χάρης μας είχε την γιορτή του… Έτσι έφερε στο σχολείο μας ζεστά κρουασανάκια και καραμελάκια για να κεράσει τους συμμαθητές του…

 Και βέβαια δεν υπήρχε περίπτωση να μην του κάνουμε ένα δώρο… (νομίζω πως το δώρο που παίρνουν φεύγοντας και η προετοιμασία αυτού , είναι αυτό που ευχαριστεί περισσότερο τα παιδιά όταν κάνουμε την γιορτή τους στο σχολείο!!!)

Όπως πάντα , ρωτάμε το κάθε παιδί , τί δώρο θέλει να του κάνουμε… και πάντα προσπαθώ η δική μου παρέμβαση να είναι η λιγότερο δυνατή…

Ο Χάρης μας ζήτησε να του ζωγραφίσουμε κάποιους ήρωες από τον BEN TEN … και τα παιδιά ρίχτηκαν στην δουλειά… κάποια άπό τα κορίτσια μας βέβαια τον ρώτησαν αν μπορούν να του κάνουν κάτι άλλο γιατί δεν ήξεραν να κανουν ήρωες του ΒΕΝ ΤΕΝ και ο Χάρης δεν έφερε καμία αντίρρηση.

Σας αναρτώ κάποια από αυτά… Δώστε έμφαση στην γραφή!

Έπειτα , συγκεντρώνουμε όλες τις ζωγραφιές για να φτιάξουμε ένα μικρό βιβλιαράκι. Ο Χάρης επιμελείται την πλαστικοποίηση του εξώφυλλου και του οπισθόφυλλου. Επιλέγει στο εξώφυλλο να βάλει την δικιά του ζωγραφιά , και στο οπισθόφυλλο την ζωγραφιά του Αντώνη Ξ.

Ο Αντώνης Μ. αναλαμβάνει βοηθός του Χάρη και φροντίζει να απενεργοποιήσει τον πλαστικοποιητή:

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων