Επίσκεψη του Νηπιαγωγείου Περαχώρας στην <> Φάρμα- Βοχαϊκού

1

2

3

Την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2025, το Νηπιαγωγείο Περαχώρας πραγματοποίησε μια υπέροχη εκπαιδευτική επίσκεψη στην Áμπελος Φάρμα -Βοχαϊκού, έναν χώρο γεμάτο φύση, ζώα και μοναδικές εμπειρίες για τα παιδιά.
Μόλις φτάσαμε, τα νήπια ενθουσιάστηκαν βλέποντας από κοντά τα πολλά και διαφορετικά ζώα της φάρμας. Με προσοχή και περιέργεια παρατήρησαν τα άλογα, τα χαριτωμένα πόνυ, τα εντυπωσιακά λάμα, τα γλυκά γαϊδουράκια, αλλά και τα όμορφα ελάφια, που εντυπωσίασαν τα παιδιά με την ήρεμη και ευγενική παρουσία τους.
Στη συνέχεια είδαν μικρότερα ζώα, όπως κατσίκια και πρόβατα, αλλά και πολλά πτηνά: περιστέρια, φασιανούς, παγώνια και άλλα είδη που ζουν στη φάρμα. Τα παιδιά έμαθαν για τις συνήθειες, τις ανάγκες και τον τρόπο ζωής τους.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με μια βιωματική δραστηριότητα: τα παιδιά φύτεψαν σπόρους σπανακιού, συμμετέχοντας ενεργά στη διαδικασία της καλλιέργειας. Με ενθουσιασμό έβαλαν χώμα, τοποθέτησαν τους σπόρους και μίλησαν για το πώς μεγαλώνουν τα φυτά.
Ήταν μια μέρα γεμάτη χαρά, ανακάλυψη και επαφή με τη φύση — μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.
Φωτογραφικό Υλικό
Παραπέμπουμε σε φωτογραφίες από την επίσκεψη, ώστε να μοιραστούμε τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε.