ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για το Νηπιαγωγείο της Όσσας στα Education Leaders Awards 2021

Το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ απέσπασε το Νηπιαγωγείο Όσσας για το έργο «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ… ΜΑΖΙ» που δημιούργησε με τα συνεργαζόμενα σχολεία της ομάδας του, στα EDUCATION LEADERS AWARDS 2021 και στην κατηγορία Online & Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση.

Πρόκειται για ένα έργο που υλοποιήθηκε κατά τον πρώτο εγκλεισμό τους μήνες Μάρτιο με Ιούνιο 2020, και πραγματοποιήθηκε πλήρως εξ αποστάσεως. Μέσα από διασκεδαστικές βιωματικές δραστηριότητες, 225 σχολεία με 308 εκπαιδευτικούς και 4800 μαθητές συνολικά, κατάφεραν να διατηρήσουν την επαφή εξ αποστάσεως, να περάσουν δημιουργικά την περίοδο της καραντίνας, να ξεπεράσουν το φόβο της πανδημίας, και να αξιοποιήσουν την τεχνολογία στην μαθησιακή διαδικασία.

Το συγκεκριμένο ΧΡΥΣΟ βραβείο αποτελεί την 8η Πανελλήνια Διάκριση του Νηπιαγωγείου Όσσας  τα τελευταία χρόνια και αποδεικνύει πως  ακόμα και τα  μικρά σχολεία μπορούν  να πρωτοστατούν στις εκπαιδευτικές εξελίξεις, αν υπάρχει όραμα και αγάπη για τους μαθητές.

H βράβευση έγινε στην Αθήνα τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 παρουσία της προέδρου της Επιτροπής κ. Άννας Διαμαντοπούλου.

Στη φωτογραφία η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Μαρίνα Ζαχαρία

Η Πρόεδρος της Επιτροπής, κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, καθώς και τα μέλη της επιτροπής -εκπαιδευτικοί, εμπειρογνώμονες, πανεπιστημιακοί και εκπρόσωποι εκπαιδευτικών φορέων- αξιολόγησαν φέτος περισσότερες από 210 υποψηφιότητες και επικύρωσαν τους νικητές, σύμφωνα με τις βαθμολογίες που εκείνες είχαν συγκεντρώσει.

Η κυρία Διαμαντοπούλου δήλωσε σχετικά με τη φετινή διοργάνωση: «Η πανδημία υπήρξε επιταχυντής του ψηφιακού μετασχηματισμού σε όλες τις χώρες. Στην πρώτη γραμμή των αλλαγών τα εκπαιδευτικά συστήματα. Εκπαιδευτικοί από όλα τα σημεία της Ελλάδος, από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα απέδειξαν με την συμμετοχή τους και την κατάθεση του διαδικτυακού και όχι μόνο έργου τους τις τεράστιες δυνάμεις που έχει η χώρα μας. Φέτος υπήρξε η μεγαλύτερη συμμετοχή από ποτέ! Σχολεία, εκπαιδευτικοί Οργανισμοί, Πανεπιστήμια, καινοτόμα προγράμματα αποτυπώνουν την δημιουργία και την αριστεία σε όλους τους επιμέρους τομείς του εκπαιδευτικού συστήματος. Η συμμετοχή είναι κορυφαία πράξη, η βράβευση κορυφαία αναγνώριση. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όσους και σε όσες συμμετείχαν και σε όσους και όσες βραβεύτηκαν».

https://www.educationleadersawards.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *