Tα γενέθλια του δράκου μας Καρδένιου

Στα πλαίσια του eTwinning έργου μας, τις Απόκριες ο δράκος μας είχε γενέθλια. Γινόταν 200 ετών. Οι προετοιμασίες πολλές. Προσκλήσεις, φαγητά, τούρτα και φυσικά πάρτυ όλων των σχολείων μαζί με τηλεδιάσκεψη.
 
Την τούρτα την ετοιμάσαμε μαζί με τα παιδιά. Ήθελαν να είναι κάστρο. Αφού λοιπόν ψάξαμε διάφορες τούρτες στο pinterest, καταλήξαμε.

 

 

 
Οι γονείς έφεραν γλυκίσματα για τον μπουφέ με θέμα το έργο μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Όλες τις δημιουργίες, μπορείτε να τις δείτε εδώ.

 
Όταν ήρθε η ώρα, όλα τα σχολεία συνδεθήκαμε με τηλεδιάσκεψη και τραγουδήσαμε το τραγούδι των γενεθλίων στο δράκο μας, τον Καρδένιο.
Τέλος, χορέψαμε, φάγαμε και γράψαμε τις ευχές μας στο βιβλίο ευχών του Καρδένιου μας.
Book titled 'It's my Birthday'Read this free book made on StoryJumper!function(){function d(){“undefined”==typeof SJMakeBookOpenLightBox?–c>0&&setTimeout(d,100):SJMakeBookOpenLightBox()}function e(){/in/.test(document.readyState)?setTimeout(e,9):d()}var a=”https:”==document.location.protocol?”https:”:”http:”;if(“undefined”==typeof SJScriptLoaded){window.SJScriptLoaded=!0;var b=document.createElement(“script”),c=10;b.src=a+”//www.storyjumper.com/script/storyjumper-embed.js”,document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(b),e()}}();
 

https://www.storyjumper.com/book/showframe/49639056/It-s-my-Birthday#page/1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *