Εγγραφές μαθητών στο Νηπιαγωγείο Οινοφύτων για το σχολικό έτος 2024-2025

Οι εγγραφές στα δημόσια Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2024-2025 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2024 με ηλεκτρονική αίτηση που υποβάλλει ο γονέας/κηδεμόνας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://proti-eggrafi.services.gov.gr/

Εγγράφονται οι μαθητές/μαθήτριες που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στο νηπιαγωγείο και που είναι γεννημένοι/ες το 2020.

Στο Νηπιαγωγείο Οινοφύτων εγγράφονται οι μαθητές/-τριες που μένουν μεταξύ του αριστερού ορίου του οικισμού και αριστερά των οδών Λ. Αθηνών, 25ης Μαρτίου, Πύργου και Κύπρου (οι υπόλοιπες περιοχές ανήκουν στο 2ο Νηπιαγωγείο επί της οδού Καλής Θελήσεως 2).

Για την εγγραφή του νηπίου/προνηπίου οι γονείς/ κηδεμόνες πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:

  • Χρήση κωδικών taxisnet.
  • Είσοδος στη σελίδα της εφαρμογής https://proti-eggrafi.services.gov.gr/ και επιλογή του Νηπιαγωγείου στο οποίο ανήκει σύμφωνα με τη διεύθυνση κατοικίας του.
  • Συμπλήρωση στοιχείων επικοινωνίας.

Για την υποβολή της αίτησης οι γονείς/κηδεμόνες συμπληρώνουν διαδοχικά τα ακόλουθα:

α) τα στοιχεία του προνηπίου-νηπίου για το οποίο αιτούνται την εγγραφή.

β) τη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας τους, την οποία τεκμηριώνουν αναρτώντας σε ψηφιακή μορφή εγγράφου σχετικό αποδεικτικό, όπως λογαριασμό ΔΕΚΟ, μισθωτήριο συμβόλαιο, ή άλλο δημόσιο πρόσφατο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ρητά η διεύθυνση κατοικίας.

γ) τα στοιχεία άλλου/ων τέκνου/ων, που φοιτά/ούν στο ίδιο νηπιαγωγείο, εφόσον υπάρχει/χουν.

δ) εάν επιθυμούν τη φοίτηση του προνηπίου-νηπίου στο Προαιρετικό Ολοήμερο πρόγραμμα ή/και στο Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής.

ε) τα στοιχεία των συνοδών των προνηπίων-νηπίων κατά την προσέλευση και αποχώρησή τους από τη σχολική μονάδα και επιλέγουν τη δήλωση: «Υποβάλλοντας αυτή την αίτηση, αναλαμβάνω την ευθύνη για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση του προνηπίου-νηπίου».

Στο χρονικό διάστημα των εγγραφών (1-20 Μαρτίου) θα χρειαστεί να προσκομίσετε στη Διεύθυνση του Νηπιαγωγείου τα ακόλουθα παραστατικά:

  • Αίτηση εγγραφής για το Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα και για το Τμήμα Πρόωρης Υποδοχής -εφόσον το επιθυμείτε (μπορούμε να σας δώσουμε την αίτηση από το Νηπιαγωγείο  για να τη συμπληρώσετε).
  • Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (μπορούμε να σας δώσουμε το Δελτίο από το Νηπιαγωγείο για να το συμπληρώσει ο παιδίατρος και να μας το επιστρέψετε).
  • Βιβλιάριο υγείας του/της μαθητή/τριας ή άλλου στοιχείου από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.
  • Γνωμάτευση από ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., εφόσον υπάρχει, σε περίπτωση μαθητή/τριας με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (η γνωμάτευση δεν αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής).

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Νηπιαγωγείου 2262031446 / 2262350301 στο χρονικό διάστημα 11:00-12:30 ή μέσω μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: mail@nip-oinof.voi.sch.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *