ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές στο νηπιαγωγείο Νέας Μανωλάδας για το σχολικό έτος 2022-2023 θα πραγματοποιηθούν από 1 εως 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://proti-eggrafi.services.gov.gr με κωδικούς taxisnet.

Για το σχολικό έτος 2022-2023 εγγράφονται όσα παιδιά έχουν γεννηθεί το 2018.

Κατά την ηλεκτρονική εγγραφή είναι σημαντικό να καταχωρίσετε ορθά το τηλέφωνό σας ή το email σας για να ενημερωθείτε για την πορεία της αίτησή σας. Προσοχή, επίσης, στην ορθή καταχώριση των στοιχείων της μητέρας, ώστε να μπορέσουμε να αναζητήσουμε το πιστοποιητικό γεννήσεως του παιδιού σας. Η ηλεκτρονική σας αίτηση θα συνοδεύεται από κάποιο αποδεικτικό κατοικίας (πχ λογαριασμός ΔΕΗ, μισθωτήριο κατοικίας κλπ), το οποίο θα καταχωρίσετε στην πλατφόρμα.

Αφού καταχωρίσετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας, θα χρειαστεί να επισκεφθείτε το νηπιαγωγείο μας (κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας λόγω του covid 19) για να συμπληρώσετε και να προσκομίσετε τα εξής δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση εγγραφής (σας τη δίνουμε εμείς και τη συμπληρώνετε στο νηπιαγωγείο).
  2. Αποδεικτικό κατοικίας (μπορεί να είναι λογαριασμός ΔΕΗ, ΔΕΥΑΠ, μισθωτήριο συμφωνητικό κατοικίας κλπ).
  3. Αίτηση εγγραφής του παιδιού στο ολοήμερο πρόγραμμα (για όσους το επιθυμούν-τη συμπληρώνετε στο νηπιαγωγείο).
  4. Βιβλιάριο υγείας παιδιού ως αποδεικτικό στοιχείο των εμβολίων που έχει κάνει.
  5. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (σας το δίνουμε εμείς, το συμπληρώνει ο παιδίατρός σας και το επιστρέφετε στο νηπιαγωγείο).
  6. Τα στοιχεία όλων των προσώπων, που μπορεί να συνοδεύουν το παιδί στο νηπιαγωγείο κατά την προσέλευση ή την αποχώρηση του (τα συμπληρώνετε σε ειδικό έντυπο που σας δίνουμε εμείς στο νηπιαγωγείο).
  7. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ (ή μαθητές που γεννήθηκαν στο εξωτερικό): αποδεικτικό ημερομηνίας γεννήσεως του παιδιού πχ πιστοποιητικό γεννήσεως ή ληξιαρχική πράξη γεννήσεως ή διαβατήριο, μεταφρασμένα στην ελληνική γλώσσα.

Τα στοιχεία επικοινωνίας του νηπιαγωγείου Νέας Μανωλάδας είναι τα παρακάτω:

Τηλ. 26230 71014

Email: mail@nip-n-manol.ilei.sch.gr

Υπεύθυνη εγγραφών: Αναστασία Γιαννιώτα

Ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας: 12:15-13:00