Αναδιαμόρφωση προαύλιου χώρου

Στο πλαίσιο του προγράμματος αναδιαμόρφωσης του αύλιου χώρου, που είχαν αναλάβει φέτος οι εκπαιδευτικοί, αποφασίστηκε από κοινού να γίνουν κάποιες ενέργειες ώστε να αποκτήσει η αυλή περισσότερο χρώμα. Με τη βοήθεια των γονέων συγκεντρώσαμε χώμα και διάφορα λουλουδάκια, προκειμένου να τα φυτέψουμε και να αποκτήσει η αυλή μια πιο χαρούμενη όψη.
Ζητήσαμε από τους γονείς να μας φέρουν παλιά λάστιχα αυτοκινήτων, τα οποία εμείς στη συνέχεια βάψαμε και τα μετατρέψαμε σε γλάστρες και παρτέρια. Κάποιοι γονείς μας τα έφεραν έτοιμα στο χρώμα που είχε επιλέξει το κάθε παιδί. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό και τα παιδιά ενθουσιάστηκαν. Μαζευτήκαμε λοιπόν στην αυλή και γεμίσαμε με χώμα τα λάστιχα.

Τα παιδιά φυσικά συμμετείχαν σε όλες τις δράσεις και βοήθησαν με το δικό τους τρόπο ώστε να ολοκληρώσουμε τις εργασίες. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε και η αυλή μας γέμισε με αρώματα και χρώματα. Κάποια τα κρεμάσαμε και στα κάγκελα, ενώ τα περισσότερα τα τοποθετήσαμε σε σημείο που να μπορούν να φροντίζουν τα ίδια τα παιδιά.

λουλούδια

Η αυλή μας άλλαξε όψη και τα παιδιά ευχαριστήθηκαν που είχαν βοηθήσει ώστε να γίνει πιο όμορφο το σχολείο τους. Καθημερινά μια ομάδα, αποτελούμενη από δυο παιδιά, είχε ευθύνη για το πότισμα των λουλουδιών. Η ικανοποίηση και η χαρά τους ήταν απερίγραπτη.

IMG 2631 1