ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ (ΣΧΟΛΙΚΗ ΔΡΑΣΗ)ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 19

Σήμερα στις 21 -12-2020 ημέρα Δευτέρα στο πλαίσιο της έμπρακτης ένδειξης αλληλεγγύης σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που δοκιμάζεται εξαιτίας της πανδημίας, αλλά και σε νοσηλευόμενους με κορωνοϊό, που θα περάσουν τις γιορτινές ημέρες μακριά από τους οικείους τους, το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων υλοποιεί τη δράση

«Τα σχολεία στέλνουν μήνυμα αγάπης». Η δράση αυτή αφορά  και εμάς τους μικρούς μαθητές που  ως στόχο έχουμε την  καλλιέργεια και ανάπτυξη της ενσυναίσθησης των παιδιών  των ψηφιακών τους δεξιοτήτων και των εννοιών της προσφοράς και του εθελοντισμού.

Με αφορμή τη δράση αυτή  ακούσαμε το παραμύθι: 

«Σ’αγαπώ πιο πολύ και απ’ τα Χριστούγεννα» 

Έτσι ξεκίνησε μια συζήτηση ερωτήσεων και απαντήσεων από τα παιδιά. Μιλήσαμε για το συναίσθημα της ΑΓΑΠΗΣ Τι νομίζετε ότι σημαίνει η λέξη ΑΓΑΠΩ . Πως την εκφράζουμε; Όλες οι ιδέες διαφορετικές. Φιλί, αγκαλιά, χαμόγελο, χάδι. Επίσης ένα δώρο, ένα γράμμα ή μήνυμα, το να μοιραζόμαστε πράγματα Με ποιον τρόπο τη δείχνουμε , ακόμη και το να κάνουμε μια δουλειά για κάποιον, όλα αυτά δείχνουν αγάπη.

Με μια ζωγραφιά και ένα μήνυμα  δείξαμε  και εμείς τα μικρούλια τη δική μας συμμετοχή στην

«Υλοποίηση δράσης :“Τα σχολεία στέλνουν μήνυμα αγάπης”»

ΟΙ ΕΥΧΕΤΗΡΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΑΣ

Ευχαριστούμε τους γονείς για τη διαδικασία ηλεκτρονικής αποστολής ευχετήριας κάρτας προς την ιστοσελίδα του  Υπουργείου Παιδείας και στήριξη τους σ αυτή μας τη  δράση.