ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2021-2022

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι  τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού COVID-19 ο καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του σχολείου. Τα παιδιά  θα προσέλθουν στις σχολικές μονάδες στις 8.15 και θα παραμείνουν μέχρι την τέλεση του αγιασμού. Ο Αγιασμός  θα πραγματοποιηθεί  στις 09.00 π.μ, χωρίς την παρουσία γονέων , οι  οποίοι θα βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο του νηπιαγωγείου.  Θα παραλάβετε τα παιδιά σας στις 09.30 π.μ  .

 Από 8/9/21 έως και την Παρασκευή 17/9/21 θα διατίθενται από τα φαρμακεία 6 self-test δωρεάν, για τρεις εβδομάδες τα οποία και θα πρέπει και να προμηθευτείτε.

Ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα, προ Τρίτης και Παρασκευής και έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα. Κατ’ εξαίρεση, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας κάθε σχολικής μονάδας ο πρώτος αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προσέλευση στη σχολική μονάδα.

Θα υπάρχει λεωφορείο για την μεταφορά των παιδιών από το Μεσαίο στις 8.00 π.μ 

Η σωστή χρήση κατάλληλης προστατευτικής μάσκας (υφασμάτινης ή απλής χειρουργικής) είναι υποχρεωτική για όλα τα παιδιά σε όλα τα τμήματα, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των νηπιαγωγείων.

Μετά τον αγιασμό θα συναντηθούμε στον προαύλιο χώρο του Νηπιαγωγείου για περαιτέρω ενημερώσεις.

                                                                                                                   Ευχαριστούμε