ΓΕΙΑΣΟΥ ΧΟΠΑ ΗΡΩΑ

Ας συστηθώ.

Οι φίλοι μου με φωνάζουν Χάρη το Χέρι. Είμαι ο άλλος Υπερήρωας του Αλέξη, και το δεύτερο μέρος της ομάδας των ΧΟΠΑ Ηρώων 112.

Ας ξεκινήσουμε…

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι η υπερδύναμη μου; Η υπερδύναμή μου είναι ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ. Μπορώ να σηκώσω αυτοκίνητα, ακόμη και σπίτια, με αυτά τα δυο χέρια. 

Ρίξε μια ματιά στο βίντεο για να δεις τι συνέβει όταν η μπάλα του Αλέξη κόλλησε κάτω από το αυτοκίνητο του.

Όταν όμως ο κακός θρόμβος επιτεθεί μπορεί να χάσω ξαφνικά τη δύναμη μου στο ένα από τα δυνατά μου χέρια και να γίνει ξαφνικά αδύναμο. Όταν συμβεί αυτό, αυτό το χέρι δεν θα μπορεί να κρατήσει τίποτα.

Ας κάνουμε τώρα μια μικρή δοκιμή. Για να δούμε πως θα ένιωθες εάν έχανες τον έλεγχο των χεριών σου. 

Δοκιμάσαμε το παιχνίδι να κάνουμε κάτι χωρίς να χρησιμοποιήσουμε  τα χέρια μας. Όπως να ζωγραφίσουμε μια εικόνα… Κάτσε πίσω από το φίλη σου και πέρνα τα χέρια σου  κάτω από τις μασχάλες του έτσι ώστε να φαίνεται σαν τα χέρια να του ανήκουν. Μετά αλλάξαμε θέσεις και βλέπαμε ποιος το έκανε καλύτερο.

Μας διασκέδασε η διαδικασία, αλλά καταλάβαμε ότι μας δυσκόλεψε αρκετά να ζωγραφίσουμε, γιατί δεν βλέπαμε καλά, γιατί ήταν μακριά το χαρτί ( είπαν τα παιδιά) 

Παρακολουθήσαμε το βίντεο για να δούμε πως ο Αλέξης έσωσε το Χάρη καλώντας το μαγικό αριθμό 112

Για να θυμόμαστε το Χάρη φτιάξαμε το κουκλάκι Χέρι που όταν ο κακός θρόμβος επιτίθεται το ένα χέρι  χάνει τη δύναμη του.

Αφήστε μια απάντηση