ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

Η γνωριμία με τη γειτονιά μας  στα πλαίσια του προγράμματος « Γνωρίζω το χωριό μου» συνεχίζεται. Η αποστολή μας σήμερα ξεκίνησε προς  την πανέμορφη εκκλησία του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμωνα»….

και συνέχισε χαιρετώντας τους χωριανούς που συναντήσαμε. Δώσαμε τόση χαρά σε κάποιους ανθρώπους που μας  είπανε να ξαναπεράσουμε, γιατί λέει ζωντάνεψε η γειτονιά. Σίγουρα αυτή  τη σχολική χρονιά θα μας βλέπετε συχνά, γιατί μας άρέσουν οι περίπατοι , μας χαλαρώνουν, μας  τονώνουν και σε συνδυασμό με τις ηλιόλουστες μέρες γεμίζουμε θετική ενέργεια για την επόμενη μέρα μας. Τι να σας πω που καταλήξαμε… σε ένα χωράφι οργωμένο και στεγνό.  Περπατήσαμε, μυρίσαμε , ξαπλώσαμε, παίξαμε με το χώμα και απολαύσαμε τη φύση. 

Κοιτάξτε εδώ απέναντι…  η επόμενη μας αποστολή που;  Στους Σταύλους με τις Αγελάδες!

( επιθυμία φυσικά των παιδιών!!!)   Θα είναι μακρύς ο δρόμος ,αλλά σίγουρα δημιουργικός και ωφέλιμος!!! 

Στην επιστροφή μας  ήμασταν  πολύ τυχεροί,  γιατί βρεθήκαμε με μια τεράστια  τσουλήθρα δώρο από την κ. Μαρία Καρδαμανίδου και τον σύζυγο της κ. Χατζή, γιατί μας είπε τα παιδιά της μεγάλωσαν και δεν τη χρησιμοποιούν άλλο. Αναρωτηθήκαμε πως θα την κουβαλήσουμε; Το πότε έφτασε στην αυλή ούτε που το καταλάβαμε. 

Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, γιατί είμαι σίγουρη  ότι  δεν θα κατεβαίνουμε από εκεί. Ομόρφυνε και η αυλή μας.

Γι’ αυτό Αγαπητοί γονείς ότι δεν χρειάζεστε απο την αυλή σας, εμείς εδώ είμαστε να το παραλάβουμε και να το απολαύσουμε.

Να είστε πάντα καλά! 

Αφήστε μια απάντηση