ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΘΑ ΓΙΝΩ…

“Οταν μεγαλώσω, θα γίνω…”

Είστε περιέργοι να μάθετε τι θα γίνω; τώρα μπορώ να σας το αποκαλύψω! “Θέλω να μπορώ να είμαι εγώ”

Η κ. Γεσθημανή θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει: Αστροφυσικός!  

Τα παιδάκια δείτε τι θέλουν να γίνουν… Πω πώ, επαγγέλματα πολλά, τι να κάνω, ποια δουλειά;

ΤΜΗΜΑ 1

Όταν μεγαλώσω θα γίνω; Ζωγράφος, Παιδίατρος, Γιατρός, Κτηνίατρος, Μάστορας, Πυροσβέστης, Μαγείρισσα, Αστυνόμος σε αγωνιστικά αυτοκίνητα, Οδηγός του τραίνου, Αστυνομικός, Αστυνόμος, Παιδίατρος, Γυμνάστρια, Μαγείρισσα…

 

Τι θα διαλέξω όμως ξέρω καλά, γιατί θα γίνω αυτό που μου αρέσει πιο πολύ!

ΤΜΗΜΑ 2

Όταν μεγαλώσω θα γίνω; Νεραϊδα, Καραγκιοζοπαίχτης, Στρατιωτικός, Αεροπόρος, Αστυνόμος, Μηχανικός, Λυράρης, Δασκάλα, Γιατρός, Εξερευνητής, Φουρνάρισσα, Τραγουδίστρια, Ποδοσφαιριστής… 

Έτσι νιώθουμε τώρα και αυτό το επάγγελμα  θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε. Σημασία έχει να είσαι ευτυχισμένος μ’ αυτό που κάνεις…»

Γι αυτό να χαίρεστε γονείς μας γιατί …

Ένα παιδί με δυναμισμό, με καλή αυτοεικόνα κι αυτοαντίληψη θα επιλέξει να ανακαλύψει αυτό που του ταιριάζει κι όχι να υιοθετήσει αβίαστα μία «φορεμένη» επιλογή. Το παιδί αυτό έχει κριτικό πνεύμα και οι πιθανότητες να καταλήξει στο επάγγελμα που θα τον κάνει ευτυχισμένο ενήλικα είναι πια με το μέρος του».

Μια αναμνηστική φωτογραφία και μια υπόσχεση δώσαμε με τα παιδιά και τις συναδέλφους …η επόμενη συνάντηση μας να πραγματοποιηθεί το 2035 …μετά απο 15 χρόνια . Πόσο χρονών θα είμαι …όσο θα φαίνομαι!!!

Οι δασκάλες

Ζακελίνη Φουντουκίδου 

Γεσθημανή Σταματίου

Ελευθερία Μάττα

Φεβρωνία Δημητριάδου

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΝΤΑΜΩΣΗ