TΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ

   Όπως κάθε χρόνο και φέτος γιορτάσαμε την Τσικνοπέμπτη μας με παιχνίδια, χορό, και φαγητό από Το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων !!!

 Αν σας πω από πού προέκυψε η μάσκα του λιονταριού θα γελάσετε…Μαντέψτε… από τα μαλλιά μου! Μόλις μπήκα  στην τάξη επικράτησε γέλιο. Γατί γελάτε παιδιά; Είδατε κάτι αστείο; Ναι κυρία τα μαλλιά σου. Τι έχουν τα μαλλιά μου; Είναι πολύ φουντωτά και μοιάζεις σαν λιοντάρι…αλλά δεν είσαι άγρια …έπεσα κάτω από τα γέλια…Με αφορμή την ιδέα των παιδιών παρατηρήσαμε στο διαδίκτυο εικόνες με λιοντάρια…και συζητήσαμε για τα χαρακτηριστικά τους. Μαλλιά, μάτια, χρώματα και ξεκινήσαμε να κατασκευάζουμε την δική μας μοναδική μάσκα λιοντάρι!!!

Δουλέψαμε πολύ για να φτιάξουμε τα μαλάκια του λιονταριού.

Διάφορες στιγμούλες απο το αγαπημένο μας αποκριάτικο παιχνίδι σε ζευγάρια 

 Μην πέσει το μπαλόνι…


Εδώ ιδέα των παιδιών να κουβαλήσουν   τροφή στη φωλιά τους…

Και οι κυρίες παίζουνε!!!

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων την κ.Χρύσα Προεδρίνα, τον κ. Σάββα, για τον κόπο του να ψήσει τόσα πολλά σουβλάκια για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό μας!!!  

Και το Αποκριάτικο Πάρτι   συνεχίζεται από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στις 3 Μαρτίου  στο Κελεσόγλειο Πνευματικό Κέντρο του χωριού με την ομάδα του Κλόουν με πολύ κέφι και  χαρά!!!