ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με την επιστολή αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τα υλικά που μας πρόσφερε και τις   τέσσερις μαμάδες που με πολύ προσωπική εθελοντική δουλειά αφιλοκερδώς στόλισαν πανέμορφα τους εξωτερικούς χώρους του νηπιαγωγείου μας!!!

Αυτές οι εργασίες έγιναν πέρυσι …και με πολύ κόπο  κατάφερα να αναδείξω φέτος  αυτή τους την προσπάθεια , διότι δεν το  ήθελαν…

Τελικά  κατάφερα να τις πείσω, γιατί πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο για το σχολείο αλλά και για το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, καθώς θα πρέπει να ενεργούμε όλοι ως συνειδητοποιημένοι ενεργοί πολίτες υπό το πρίσμα της εκούσιας προσφοράς και του εθελοντισμού!

Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο…

Πιστεύουμε όμως, πως κέρδισαν από το συναίσθημα της προσφοράς για το κοινωνικό σύνολο και την αγάπη τους προς τα παιδιά, κάτι που το έχουμε τόσο πολύ ανάγκη όλοι μας, στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε στη χώρα μας. Μέσα σ’ αυτό το πρίσμα κινητοποιηθήκαμε όλοι μας της καλής συνεργασίας  και αγάπης μεταξύ μας.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο Κ. Κώστα Θεοδωρίδη για την υλική συνεισφορά , την ταλαντούχα  δασκάλα  Κική Τρυφωνίδου που σχεδίασε, έγραψε,  τις μαμάδες μας κ. Αννα Ματθαίου, που με την τεχνική της  ζωγραφικής της διακόσμισε καταπληκτικά τον εξωτερικό χώρο, την κ. Δέσποινα Χατζησαββίδου  που σχεδίασε τα σώματα των παιδιών,  την κ. Γεωργία Μπάκα και την κ. Όλγα Πολουτίδου και εγώ μαζί με τα παιδάκια επιλέξαμε αυτά τα  ωραία μηνυματάκια !!!

Πιστεύουμε ότι χωρίς στήριξη, βοήθεια, ενθάρρυνση δεν θα τα καταφέρναμε…

Τέλος  ευχαριστούμε όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν και  ευχόμαστε σε άλλη πρωτοβουλία μας να τους έχουμε μπροστάρηδες στο έργο μας!!!