Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία

Επίσκεψη στο 24ο Δημοτικό Σχολείο

Στο πλαίσιο της ομαλής μετάβασης των νηπίων στην επόμενη εκπαιδευτική βαθμίδα, το Δημοτικό σχολείο, αποφασίσαμε να επισκεφθούμε το 24ο Δημοτικό Σχολείο όπου θα φοιτήσουν τα νηπιάκια μας τον Σεπτέμβρη.

Ο διευθυντής του σχολείου ο  κ. Χριστοδούλου μας υποδέχτηκε θερμά και μας ξενάγησε σε όλους χώρους.   Μας έδειξε τις μεγάλες τάξεις με τα παιδιά της έκτης και της πέμπτης, την αίθουσα υπολογιστών, την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων όπου μετά από πρόσκληση του γυμναστή έπαιξαν παιχνίδια.

Επισκεφθήκαμε την τάξη της πρώτης ,χαρίσαμε  την αφίσα μας στην δασκάλα και τους μαθητές  ,και καταλήξαμε στην τάξη του Νηπιαγωγείου. Εκεί η κ. Αλεξάνδρα μας υποδέχτηκε με χαρά γνωριστήκαμε με τα παιδιά της δικής της τάξης και τραγουδήσαμε μαζί. Ευχαριστούμε πολύ τον διευθυντή και όλους τους συναδέλφους που έκαναν όμορφη αυτή την εμπειρία των παιδιών  και έφυγαν έχοντας μόνο  θετικά συναισθήματα για το Δημοτικό Σχολείο.

 

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία

Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής

Η επίσκεψη μας στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Ιωαννίνων μόνο ενθουσιασμό προκάλεσε! Η οργάνωση , η μεταφορά και η επικοινωνία με τα παιδιά από τους υπεύθυνους της Τροχαίας ήταν άψογη.

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία

Η χαρά της Αλληλεγγύης!

Η συμμετοχή μας στη δράση “Στείλε κι εσύ ένα καπάκι κάνε δώρο καροτσάκι”, που διοργάνωσε ο σύλλογος παραπληγικών Ν. Πέλλας με σκοπό την προμήθεια αμαξιδίων για όσους αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην αγορά τους. Στη συλλογή καπακιών εκτός από τα παιδιά και τις οικογένειές τους, μας βοήθησαν πολλοί κάτοικοι του Νεοχωρόπουλου και τους ευχαριστούμε. Την μεταφορά ανέλαβε ο μπαμπάς της Ίριδας!