Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία

Aγιασμός

Αγαπητοί γονείς,

ευχόμαστε να έχουμε μια χαρούμενη και δημιουργική χρονιά!

Καλωσορίζουμε τους καινούριους μαθητές/τριες  στο Νηπιαγωγείο μας και σας ενημερώνουμε πως ο αγιασμός για την έναρξη του Σχολικού έτους θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00 στην αυλή στου σχολείου.

Παρακαλούμε να φοράτε μάσκα και να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού.

Μετά τον αγιασμό θα γίνει μια σύντομη ενημέρωση για τη λειτουργία του σχολείου.

Σας περιμένουμε!

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία

Self-test για την αρχή της νέας Σχολικής χρονιάς.

Οι μαθητές όλων των βαθμίδων θα προμηθεύονται από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου ως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου έξι (6) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των τριών επόμενων εβδομάδων (13/9-3/10), δηλαδή ολόκληρου του Σεπτεμβρίου, και να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Υπενθυμίζεται ότι:

  • Το self-test θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Πέμπτη και οι μαθητές/μαθήτριες κάθε Τρίτη & Παρασκευή θα φέρνουν στο σχολείο τη βεβαίωση του αποτελέσματος.
  • Ειδικότερα, και μόνο για την πρώτη εβδομάδα του διδακτικού έτους, το πρώτο τεστ πρέπει να πραγματοποιηθεί Κυριακή και οι μαθητές να φέρουν στο σχολείο τη Δευτέρα 13/9 τη βεβαίωση του αποτελέσματος.
  • Ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self-test) είναι υποχρεωτικός για τους μαθητές και τις μαθήτριες.
  • Η δωρεάν διάθεση self-test από τα φαρμακεία γίνεται μόνο κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
  • O γονέας/κηδεμόνας μαθητή/μαθήτριας, μπορεί να δηλώσει θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα self-test στη σελίδα https://covid19-self-test.services.gov.gr/login?template=COVID19-SCHOOL-CARD2&next=/templates/COVID19-SCHOOL-CARD2/ui-form/create& ηλεκτρονικά και να εκτυπώσει τη Σχολική κάρτα για COVID-19 ή να τη συμπληρώσει χειρόγραφα στo έγγραφο που θα εκτυπώσει.