Επισκευή σχολείων

Την εβδομάδα 9.4.16 με 16.4.16 πραγματοποιήθηκε η δράση του Συλλόγου «Επισκευάζουμε/ Βελτιώνουμε/ Καθαρίζουμε τα Νηπιαγωγεία μας». Στα πλαίσια αυτής κινητοποιηθήκαμε εμείς, οι γονείς , για να πραγματοποιήσουμε βελτιωτικές εργασίες και στα δύο κτίρια του Νηπιαγωγείου μας, στην Μονεμβασία και στον Αγ. Ιωάννη.

Συγκεκριμένα:

Στο κτίριο της Μονεμβασίας τοποθετήθηκαν ράφια στην αποθήκη και συμπληρώθηκε το κενό ανάμεσα στις αίθουσες με μονωτικό υλικό ώστε να αποφεύγεται η ηχητική όχληση από την μία αίθουσα στην άλλη.

Στο κτίριο του Αγ. Ιωάννη τοποθετήθηκαν 2 πίνακες ανακοινώσεων- σημειώσεων και ένας καθρέπτης, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαριότητας και φρεσκαρίστηκαν τα χρώματα της αυλής. Η μεγάλη επιτυχία της δράσης, όμως, ήταν η κατασκευή ενός δενδρόσπιτου που σίγουρα θα αποτελέσει –όταν ολοκληρωθεί, αφού αναμένει την προσθήκη της στέγης του- το αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών.

Το αποτέλεσμα των παραπάνω εργασιών ελπίζουμε να δώσει χαρά σ τα παιδιά μας και να βοηθήσει τις νηπιαγωγούς στο έργο τους.

Θυμίζουμε ότι σε ανάλογες ενέργειες παλιότερα, είχε προστεθεί νέο κουδούνι (με προστατευτικό κυτίο) και κάλυμμα στο ρολόι της ΔΕΗ στο κτίριο της Μονεμβασίας και είχε επισκευαστεί η κλειδαριά και η βρύση στο κτίριο του Αγ. Ιωάννη.

Το επόμενο μεγάλο στοίχημα του Συλλόγου για την βελτιστοποίηση των κτιριακών χώρων αποτελεί η τοποθέτηση χλοοτάπητα, στεγάστρου και διαχωριστικής  κουρτίνας στα κτίρια, δράση που θα χρειαστεί την κινητοποίηση  πολύ περισσότερων γονέων και για την οποία θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους γονείς που συμμετείχαν στην παραπάνω δράση και ιδιαίτερα τον κ. Γκουβούση Δημήτρη που με το συνεργείο του ανέλαβε την ηχομόνωση των αιθουσών.

P1100733

P1100734

P1100735

P1100738P1100739