Γέμισαν οι αυλές του σχολείου μας παιχνίδια!!!

Με πρωτοβουλία της προϊσταμένης του Νηπιαγωγείου Μεσαριάς  κας Κατσάρα Μαρίας οι αυλές και στα δύο κτίρια του σχολείου μας γέμισαν παιχνίδια. Το αίτημα της προς τον επιχειρηματία κο Πέτρο Νομικό και το Νομίκειο Ίδρυμα Θήρας για εξοπλισμό του σχολείου μας με  παιχνίδια για την αυλή και παιδαγωγικό υλικό  βρήκε άμεση ανταπόκριση! Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας είμαστε πολύ χαρούμενοι που  μπορούμε να χαρούμε και να παίξουμε με τα ολοκαίνουρια παιχνίδια στην αυλή και στη τάξη. Ευχαριστούμε πολύ το Νομικειο Ίδρυμα, τέτοιες γενναιόδωρες προσφορές αξίζουν πολλά συγχαρητήρια από όλους!

Οι αυλές του σχολείου μας

 

 

 

 

 

 

 

Copy of Graduation Announcement Template Made with PosterMyWall    1 censored          2 censored   3     45 censored 1

EduPass. Οδηγίες για γονείς και κηδεμόνες.

Από την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 τέθηκε σε λειτουργία για τα δημόσια σχολεία η λειτουργία της πλατφόρμα edupass.gov.gr

Δείτε παρακάτω αναλυτικές οδηγίες βήμα βήμα για τη δήλωση των αυτοδιαγνωστικών ελέγχων των μαθητών-τριών(self-test) στην πλατφόρμα από γονείς και κηδεμόνες.

Υπενθυμίζουμε ότι η διενέργεια των self test καθώς και η δήλωση τους στην πλατφόρμα edupass.gov.gr γίνεται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη ώστε να ενημερώνεται  εγκαίρως  στο σύστημα  η λίστα των μαθητών/τριων που μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο.



Λήψη αρχείου

 

πηγή:https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/361875_edupass-optikopoiimenes-odigies-gia-ekpaideytikoys-goneis-kidemones?fbclid=IwAR0AegOOC27E1b8oW1ItPux3szm-zPwLrFo2BkBDHVwQbhsGk148VFEi0uQ

Γιορτάσαμε την επέτειο του ΟΧΙ!

Copy of Modern Dark Grey Family Photo Collage Digital Made with PosterMyWall 1

 Η επέτειος του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Αναμνηστικό κολλάζ με μικρές στιγμές από τη γιορτή του  νηπιαγωγείου μας για το μεγάλο αγώνα των Ελλήνων για ειρήνη και ελευθερία!