Πες μου το καλύτερο ψέμα!

Αγαπητά παιδιά και γονείς,
Με μία πολύ ευχάριστη δράση θα συνδυάσουμε την Πρωταπριλιά και την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού βιβλίου που γιορτάζεται στις 2 Απριλίου. Πώς; Μία αγαπημένη συγγραφέας όλων των παιδιών θα μας βοηθήσει!
Η  κυρία Γιολάντα Τσορώνη Γεωργιάδη, διαβάζει για μας και για τα παιδιά μας τον «Ψεματούρη»!
Οι μήνες ζηλεύουν τον Απρίλη. Έχει, βλέπετε, την Πρωταπριλιά. Αποφασίζουν να κάνουν διαγωνισμό για να του πάρουν το στέμμα του αρχιψεύταρου. Εκείνος που θα πει το πιο διασκεδαστικό ψέμα θα πάρει το στέμμα του “Αρχιψεύτη” από τον λουλουδιασμένο αδερφό του τον Απρίλη. Μα ήταν τόσο χαριτωμένα τα ψεματάκια που είπαν όλοι οι μήνες!
Τι “παιχνίδι” όμως τους έπαιξε ο Απρίλης και δεν κατάφερε να βγει κανένας νικητής; Και γιατί το παιχνίδι αυτό κατέληξε “στις 2 Απριλίου μεγάλη να ‘χουμε γιορτή του παιδικού βιβλίου“;
Πατήστε το σύνδεσμο και ακούστε το παραμύθι που η κυρία Γιολάντα με πολύ μεγάλη προθυμία το ετοίμασε για μας και τη συνέχεια κάντε μία ζωγραφιά με το ψέμα του μήνα που έχετε γενέθλια!
Τι ψέμα είπε λοιπόν ο κάθε μήνας; Ζωγραφίστε το και στείλτε το! Στη συνέχεια θα κάνουμε ένα κολάζ με όλες τις ζωγραφιές για να κάνουμε ένα άλμπουμ με όλα τα νηπιαγωγεία που συμμετέχουν στο eTwinning έργο μας ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ …ΜΑΖΙ. Καλή ακρόαση !!!