ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

xelidonismata 1xelidonismata 2xelidonismata3Αποφασίσαμε σήμερα που ο Μάρτης μας έδειξε το καλό του πρόσωπο,  να τραγουδήσουμε στα δρομάκια του χωριού, τα χελιδονίσματα της Άνοιξης. Πήραμε μαζί μας τις χελιδόνες που φτιάξαμε στην τάξη μας και ξεκινήσαμε. Στην πλατεία του χωριού οι μανούλες του συλλόγου γονέων μας περίμεναν για το καθιερωμένο γλυκό κέρασμα .Και του χρόνου!!!

 

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 !!!

τσαρούχια 1

Οι προσκλήσεις της γιορτής μας είναι έτοιμες!!!

γιορτή 2τσολιάδες 2Με μουσική , χορούς και λόγια, οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου και της Α΄Τάξης του Δημοτικού σχολείου , γιόρτασαν σήμερα ανήμερα της γιορτής, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Τη γιορτή παρακολούθησαν οι γονείς των παιδιών που τα καμάρωσαν και τα χειροκρότησαν.

μελιβοία

 

Την ημέρα της εθνικής γιορτής φορέσαμε πάλι τις καλές μας φορεσιές και είμασταν όλοι εκεί για να παρελάσουμε, να εκκλησιαστούμε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, να καταθέσουμε στεφάνι στο ηρώο ,  να χορέψουμε στην πλατεία του χωριού και φυσικά  να φωτογραφηθούμε και να ευχηθούμε :παρελασηστεφάνισημαίαπλατεία 2

Χρόνια Πολλά Ελλάδα μας!!!