“Πάντα να δίνεις χωρίς να θυμάσαι και πάντα να παίρνεις χωρίς να ξεχνάς.” Μπράιαν Τρέισυ, 1944- Καναδός συγγραφέας αυτοβοήθειας

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Νηπιαγωγείου Μαυροβουνίου ευχαριστεί θερμά τους γονείς και τα παιδιά για την όμορφη φετινή σχολική χρονιά. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι, καλή  διασκέδαση στην θάλασσα και την επόμενη σχολική χρονιά να συνεχίσουμε με δύναμη και καλή διάθεση  ο καθένας το έργο του.

Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης σχολικής μονάδας

  Φέτος στο σχολείο μας έγινε ένα σχέδιο δράσης  που αφορούσε την ανάπλαση  του εξωτερικού χώρου. Όσο αφορά την διοικητική λειτουργία , η οργάνωση και η διοίκηση της σχολικής μονάδας βασίστηκαν στον εσωτερικό κανονισμό και στους κανονισμούς του ΥΠΑΙΘ .Οι σχέσεις του σχολείου με την τοπική κοινότητα ήταν άριστες. Υπήρχε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Οι γονείς συμμετείχαν με χαρά στις δράσεις του σχολείου .Στην  τάξη υπήρχε θετικό κλίμα. Οι σχέσεις παιδιών και εκπαιδευτικών  βασίστηκαν στον αλληλοσεβασμό και στην κατανόηση.  Τα παιδιά έρχονταν με χαρά στο σχολείο και έτσι δεν υπήρχε σχολική διαρροή .Οι εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν επιμορφώσεις οι οποίες ενίσχυσαν την επιστημονική τους κατάρτιση. Θεωρούμε ότι η φετινή σχολική χρόνια είχε καλά αποτελέσματα, υπάρχουν όμως περιθώρια βελτίωσης. Πιστεύουμε ότι με την διάθεση για προσφορά  και την προσπάθεια της σχολικής κοινότητας θα μπορέσουμε και τον επόμενο χρόνο να έχουμε θετικά αποτελέσματα για το σχολείο μας.