ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ & ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Σας ενημερώνουμε ότι στο Δήμο μας από 7-11 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μια δράση προληπτικής ιατρικής που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας σε συνεργασία με το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Η δράση αφορά τον προληπτικό ιατρικό και οδοντιατρικό έλεγχο των παιδιών, προκειμένου οι γονείς/κηδεμόνες να λάβουν γνώση και οδηγίες για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Ο έλεγχος στο Μαντούδι θα γίνει την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, είναι δωρεάν και υποβάλλονται σ’  αυτόν μόνο τα παιδιά που έχουν μαζί τους υπογεγραμμένο το σχετικό ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ – ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ – Copy από τους γονείς/κηδεμόνες.

Ο οδοντιατρικός προληπτικός έλεγχος των παιδιών σας θα πραγματοποιηθεί κατά το σχολικό ωράριο στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μαντουδίου, όπου μπορείτε να μεταβείτε με το παιδί σας χωρίς ραντεβού.  Εφόσον επιθυμείτε προληπτική εξέταση των παιδιών σας με τη συνοδεία σας,  είτε με παιδίατρο είτε με ωτορινολαρυγγολόγο παρακαλούμε καλέστε στο τηλέφωνο 6985550305.  Τα ραντεβού θα πραγματοποιούνται από τις  13:30 έως τις 16:30.