Παράταση εγγραφών στα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία για το σχ. έτος 2024-2025

large firstdayofschool

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. Φ.6/29294/Δ1/20-03-2024 έγγραφο του ΥΠΑΙΘΑ, οι εγγραφές μαθητών/-τριών στα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία της χώρας για το σχολικό έτος 2024-2025, παρατείνονται έως και την Τετάρτη, 27-03-2024.

(περισσότερα…)

“AI & IoT: Let us Save Birdie’s Tree” – Συνεργατικό βίντεο για τον Κυκλώνα

A.I

Το eTwinning έργο μας με τίτλο “AI & IoT: Let us Save Birdie’s Tree” ξεκίνησε! Η καημενούλα η Birdie βρέθηκε μίλια μακριά από το σπίτι της εξαιτίας ενός κυκλώνα…

Τι είναι όμως ο κυκλώνας; Πώς δημιουργείται ένας ανεμοστρόβιλος και τι συνέπειες έχει; Πώς θα προστατευτούμε από αυτόν; (περισσότερα…)

Δωρεά βιβλίων από το Library4all

αρχείο λήψης

24 “εισιτήρια” για κόσμους μακρινούς κι αλλιώτικους… Κόσμους γεμάτους λουλούδια, παράξενα πλάσματα, αέρινες νεράιδες και ξωτικά. Κόσμους γεμάτους αγάπη, σεβασμό, καλοσύνη, αλληλοβοήθεια… Κόσμους γεμάτους με εμένα, εσένα, τους φίλους μας και όσους δε γνωρίσαμε ακόμη…. (περισσότερα…)

Έκδοση βεβαίωσης φοίτησης για κάθε νόμιμη χρήση (π.χ. επίδομα Α21)

opeka a21

Κατόπιν αιτημάτων σας, δημιουργήσαμε έναν οδηγό, για την έκδοση Βεβαίωσης Φοίτησης Μαθητή/-τριας μέσω του gov.gr, το οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε για κάθε νόμιμη χρήση.

Στη βεβαίωση – μεταξύ άλλων – αναγράφεται και ο Αριθμός Μητρώου του/της μαθητή/-τριας, ο οποίος θα σας ζητηθεί από το λογιστή για την υποβολή αιτήματος χορήγησης επιδόματος Α21.

(περισσότερα…)

Εγγραφές μαθητών/-τριών στο Δημοτικό Σχολείο για το σχ. έτος 2024-2025

large firstdayofschool

Αγαπητοί γονείς,

Σας επισυνάπτουμε την ανακοίνωση που μας κοινοποιήθηκε από τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Λυγιάς, κυρία Πετούση Κωνσταντίνα και αφορά στις εγγραφές μαθητών/-τριών στο Δημοτικό Σχολείο για το σχολικό έτος 2024-2025.

(περισσότερα…)