ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΛΟΥΤΡΩΝ ΥΠΑΤΗΣ ΑΠΟ 21 9 2020

Αγαπητοί γονείς,

η πρώτη εβδομάδα της νέας σχολική χρονιάς έφτασε στο τέλος της και νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την απρόσκοπτη και απόλυτα εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις, λόγω COVID-19, συμπεριφορά σας αλλά και των μικρών μας μαθητών. Τα μικρά μας μαθητούδια είναι άξια συγχαρητηρίων καθώς κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν σε τόσο μικρή ηλικία μία δύσκολη συνθήκη (λόγω μάσκας και τήρησης αποστάσεων) και φάνηκαν αληθινοί μικροί ήρωες. Η επέλαση του ΙΑΝΟΥ την περασμένη Παρασκευή δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τη λειτουργία του σχολείου αλλά επιβεβαίωσε και τις υποψίες μου: Τα παιδιά προσαρμόζονται πολύ πιο εύκολα από εμάς τους ενήλικες και μπορούν κάλλιστα να θεωρηθούν οι αληθινοί ενήλικες της σημερινής πραγματικότητας που ζούμε όλοι.

Για το λόγο αυτό αξίζουν τον πλήρη σεβασμό και την αφοσίωσή μας και είμαι ήδη βέβαιη ότι τη σχολική χρονιά που καλούμαστε να λειτουργήσουμε, η τάξη μας θα είναι μια πραγματική ομάδα άξιων και δυνατών παιδιών. Και φυσικά τα ανάλογα εύσημα αξίζουν και σε εσάς τους γονείς.

Σας ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία, για την διατήρηση της ψυχραιμίας σας κατά τη διαδικασία απεγκλωβισμού λόγω της πλημμύρας την Παρασκευή και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στα παιδιά και σε εμένα μέχρι στιγμής. Το ποτάμι είναι βαθύ και γεμάτο (κυριολεκτικά λόγω των ημερών αλλά και μεταφορικά) αλλά είναι πολύ ελπιδοφόρο να μας βρει από την ίδια πλευρά (της συνεργασίας, της καλής πίστης και της αισιοδοξίας στη νέα γενιά που από τα πρώτα της βήματα δείχνει δύναμη και αποφασιστικότητα).

Από την ερχόμενη Δευτέρα (21/9/2020)- εκτός απροόπτου λόγω ΙΑΝΟΥ- το σχολείο μας θα λειτουργεί με το κανονικό του ωράριο, ήτοι 8.15 π.μ. – 13.00 μ.μ.

Καλή μας χρονιά!

Λίνα Δαμαστιώτη

Νηπιαγωγός