ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΗΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ- ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ

Σύμφωνα με το ΠΔ 79/17, αρθ.2, παρ. 5 και τις διευκρινιστικές εγκυκλίους επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων σας ενημερώνουμε τα ακόλουθα:

Την Παρασκευή 26/6/20 είναι η ημέρα λήξης των μαθημάτων της σχολικής χρονιάς 2019-2020. Ως εκ τούτου θα δοθούν οι φάκελοι εργασιών των παιδιών καθώς και τα αναμνηστικά τους. Τηρώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό Covid_19 οι παράδοσή τους θα γίνει ως εξής:

Από ώρα 8.30- 9.30 π.μ. θα γίνει παράδοση των φακέλων στα παιδιά της 1ης Ομάδας (Παν., Βίβ., Δέσπ., Ηλ. Ζ., Χριστ-Νεκτ, Έιν, Λουκ, Άγγ, Λουκ-Χρ, Βασ.).

Θα πραγματοποιηθεί μετά καθαριότητα του χώρου και έπειτα,

Από ώρα 10.00- 11.00 π.μ. θα γίνει παράδοση των φακέλων της 2ης Ομάδας (Αντ., Νάγ., Φαμπ., Μαρ- Ειρ, Χριστ, Μιχ, Αλτ, Ηλ. Χ., Φωτ.)

Θα πρέπει οι μαθητές κατά την προσέλευσή τους να συνοδεύονται από τους γονείς τους.  Παρακαλώ για την αυστηρή τήρηση του χρόνου προσέλευσης των μαθητών των ομάδων.

Την Τετάρτη 24/6 (1η Ομάδα) και Πέμπτη 25/6 (2η Ομάδα) κατά την διάρκεια του διδακτικού ωραρίου θα πραγματοποιηθεί προβολή ταινίας (Βαϊάνα) και θα δοθεί κερασματάκι στα παιδιά δροσερό καρπούζι σαν ένα μικρό αποχαιρετιστήριο για τη φετινή σχολική χρονιά. Θα τηρηθούν όλες οι διαδικασίες τήρησης υγιεινής από τη νηπιαγωγό (γάντια μιας χρήσης, μάσκα, πιατάκια μιας χρήσης κλπ). Παρακαλώ αν κάποιο παιδί αντιμετωπίζει πρόβλημα αλλεργίας ενημερώστε εγκαίρως τη νηπιαγωγό.

Οι συγκυρίες δυστυχώς δεν επιτρέπουν κάτι πιο οργανωμένο και πληθωρικό. Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι και πάνω απ΄όλα ΥΓΕΙΑ!!!

Η Νηπιαγωγός

Λίνα Δαμαστιώτη