Λίγο από πειράματα ακόμη… και άλλα.

Μικρά μου,
Κάθε μέρα που περνά διαπιστώνω ότι το πνεύμα σας και η καρδιά σας γίνονται όλο και πιο ανήσυχα και αναζητούν τρόπους να περάσουν όλο και πιο δημιουργικά το χρόνο. Σας δικαιολογώ απόλυτα και σκέφτομαι ότι και εγώ έτσι θα ήθελα και φυσικά και έτσι πρέπει. Λίγη υπομονή ακόμη θα βρούμε τρόπο να ειδωθούμε… Μέχρι τότε είπα να σας προτείνω και κάποιες άλλες δραστηριότητες σήμερα, για να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα:

Την κυρία Γιολάντα Τσορώνη- Γεωργιάδη την έχουμε γνωρίσει και μέσα από το Blog μας. Είναι η συγγραφέας του Ψεματούρη που όλοι μαζί ζωγραφίσαμε και κάναμε τα ωραία κολάζ. Σήμερα η κα Γιολάντα μας διαβάζει το βιβλίο της «Εγώ και εσύ μαζί». Η άνοιξη ήρθε, τα λουλούδια στους κήπους σας και στις αυλές σας έχουν ανθίσει και αυτή η ανοιξιάτικη ιστορία είναι ότι πρέπει. Θα την ακούσετε και θα σας την παρουσιάσει εδώ:(1)

Από την αγαπητή και πολύ καλή συνάδελφος και συνονόματη Lina Kinigopoulou σας παρουσιάζω ένα βιβλιαράκι που δημιούργησε στην εφαρμογή flipsnack με περισσότερα πειράματα, αν το πείραμα με τον Άκη Σπιτάκη δεν σας ήταν αρκετό. Δεν έχετε παρά να τα δοκιμάσετε και θα τα βρείτε εδώ: (2)

Τέλος, σας αφήνω με διάφορες προτάσεις για παιδική γυμναστική και παιδική γιόγκα. Θα βρείτε πολλά βιντεάκια στο YOU TUBE αλλά σας προτείνω την αγαπημένη μου Jaime η οποία παρουσιάζει προγράμματα περίπου 30λεπτών και βασισμένα πάνω σε παιδικές κινηματογραφικές ιστορίες αλλά και παιδικές ιστορίες και παραμύθια (FROZEN, Χάρυ Πόττερ, CARS, Μάγο του Οζ…). Δεν έχετε παρά να διαλέξετε. Εγώ εδώ σας παρουσιάζω ένα βίντεο (3).Η παρουσίαση είναι στα αγγλικά αλλά δείτε το ως μια ευκαιρία να κάνετε μαζί με τα παιδιά περιγράφοντάς τους την ιστορία που θα διαλέξετε. Καλή σας άθληση!!!
Καλό σας απόγευμα,
κα Λίνα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Όπου (1), (2), (3) εννοείται Τελευταία Ημερομηνία Διαδικτυακής Προσπέλασης 28/4/2020