Δωρεάν προληπτικός παιδιατρικός και ωτορινολαρυγγολογικός έλεγχος σε παιδιά ….

0

Συγγραφέας: ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΟΥΣΙΚΩΝ | Κατηγορία Ανακοινώσεις | , στις 19-01-2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωρεάν προληπτικός παιδιατρικός και ωτορινολαρυγγολογικός έλεγχος σε παιδιά από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου  2022  έως και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου  2022 .

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Πάτρας , υπό την αιγίδα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, θα διενεργήσουν δωρεάν, προληπτικό παιδιατρικό και ωτορινολαρυγγολογικό έλεγχο για κάθε παιδί.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού:  2693025481 (Καθημερινές 09:00 -12:00)

Η Δράση Δωρεάν Προληπτικής Ιατρικής πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός του προαύλιου χώρου του Δημαρχείου Δυτικής Αχαΐας , στην Κάτω Αχαΐα.

Για την υλοποίηση της δράσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα διαθέσει την κινητή  Ιατρική & Ακουολογική Μονάδα του Οργανισμού.

Το πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής  λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας, βάσει μνημονίων συνεργασίας που έχει υπογράψει ο Οργανισμός με τα ως άνω Υπουργεία και σε συνεργασία πάντα με περιφερειακούς και τοπικούς φορείς και συλλόγους, με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και ευαισθητοποίησης στα παιδιά.

Η Δράση Προληπτικής Ιατρικής, για μία ακόμη χρονιά, εντάσσεται στο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΟΠΑΠ στη Γειτονιά», που ως στόχο έχει να ανταποκριθεί σε βασικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, όπως η προαγωγή και η διασφάλιση της υγείας ενηλίκων και παιδιών μέσω προληπτικών διαγνωστικών εξετάσεων. Ο ΟΠΑΠ αποτελεί διαχρονικά σταθερό υποστηρικτή της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας. Με επίκεντρο τη νέα γενιά, η στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας βασίζεται στους πυλώνες της Υγείας, του Αθλητισμού και της Απασχόλησης, εξυπηρετώντας ουσιαστικές ανάγκες και υλοποιώντας αποτελεσματικές παρεμβάσεις.

xamogelo paidiou

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων