Ψωμί-ψωμάκι ..Αχνιστό !! Λαχταριστό!!Επίσκεψη στο Φούρνο της γειτονιάς!!!

DSC03722

Με το τέλος της θεματικής ενότητας  “Όργωμα-Σπορά” επισκεφτήκαμε σήμερα το φούρνο της γειτονιάς μας για να γνωρίσουμε στην πράξη πλέον  τα στάδια παρασκευής   Τον άρτον ημών τον επιούσιον.

 

DSC03730

DSC03732


Μετάβαση στο άρθρο»

Παρέα με τον Ερυθρούλη!!!!

DSC03668

Στα πλαίσια   των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και στη θεματική ενότητα: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩ –ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ & ΕΥΘΥΝΗ -Συμπερίληψη: Αλληλοσεβασμός, Διαφορετικότητα που διαπραγματευόμαστε στο νηπιαγωγείο αυτό το διάστημα ,μας επισκέφτηκε στο σχολείο του επιστημονικό στέλεχος του  κέντρου πρόληψης Π.Ε  Τρικάλων η κ. Ρίτσα  Σουλιώτη και πραγματοποίησε στα παιδιά βιωματικό εργαστήριο με τίτλο :”Ομοιότητα και Διαφορά και τα δύο σημαντικά”, τονίζοντας τις αξίες  του Σεβασμού…


Μετάβαση στο άρθρο»

Εορτασμός για την επέτειο του πολυτεχνείου.

Μια  τέτοια μέρα σαν κι αυτή

μια γκρίζα μέρα και μουντή

μια αγκαλιά από παιδιά

φωνάζουν όλα δυνατά!!!!  ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!

DSC03645

    Η  αγάπη κι η ειρήνη από ψηλά

  δυο ταξιδιάρικα πουλιά,                             


Μετάβαση στο άρθρο»

Γιορτασμός της 28ης Οκτωβρίου.

DSC03527

Γιορτάσαμε και φέτος στο σχολείο μας την επέτειο της 28ης  Οκτωβρίου  1940. Απαγγείλαμε ποιήματα  που είχαν σχέση με την ιστορία του πολέμου  ,υμνήσαμε  την αξία της Ειρήνης  ,τιμήσαμε τους ήρωες εκείνης της εποχής  και τραγουδήσαμε  τα τραγούδια της Σοφία Βέμπου  .Στο τέλος βγήκαμε στην αυλή  Σημαιοφόροι και κάναμε παρέλαση για να μας καμαρώσουν και οι γονείς μας!!!!Και του χρόνου με Υγεία!!!!


Μετάβαση στο άρθρο»