Το Αποκριάτικο πάρτι μας!!!!!

Με το Αποκριάτικο πάρτι μας τελείωσαν οι δράσεις μας για τις μέρες του καρναβαλιού.Τα παιδιά με πολύ χαρά ήρθαν σήμερα στο σχολείο με την αποκριάτικη στολή τους.Οι Μανούλες μας ετοίμασαν εξαιρετικά και πλούσια εδέσματα και το πάρτι ξεκίνησε με τραγούδι ,χορό ,φαγητό και πολύ-πολύ παιχνίδι!!!!!!

 

DSC02397

 

 

 

 

 

 

 

DSC02407
Μετάβαση στο άρθρο»

Επίσκεψη-ενημέρωση της Τροχαίας Τρικάλων στο Νηπιαγωγείο μας.

Στα πλαίσια των εργαστηρίων Δεξιοτήτων και την ενασχόλησή μας με το θέμα <<Τον Κ.Ο.Κ. αγαπώ και με  ασφάλεια προχωρώ>>επισκέφτηκε σήμερα το νηπιαγωγείο ,κατόπιν αιτήσεως  μας  Εκπρόσωποι της Τροχαίας Τρικάλων.Τα παιδιά έκαναν ερωτήσεις στην κ. Τροχονόμο και τους δόθηκαν  απαντήσεις. Έτσι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα σήματα οδικής κυκλοφορίας καθώς και για τους κανόνες που πρέπει να τηρούμε για να κυκλοφορούμε στο δρόμο  με ασφάλεια είτε ως πεζοί ή με κάποιο μέσο μεταφοράς.

DSC02300
Μετάβαση στο άρθρο»

Τσικνοπέμπτη στο Νηπιαγωγείο μας.

Μια αλλιώτικη μέρα ήτανε  για τα μικρά μας ζουζουνάκια του Νηπιαγωγείου Λεπτοκαρυάς που είχαν την ευκαιρία να χαρούν και να διασκεδάσουν με τους φίλους τους ,γιορτάζοντας την  Τσικνοπέμπτη.Γίναμε Ινδιάνοι και τραγουδήσαμε γύρω από τη φωτιά,φάγαμε σουβλάκια προσφορά της κ Χασιώτη Μαρίας και στο τέλος  φυσικά χορέψαμε  Αποκριάτικους χορούς ,το Γαϊτανάκι, τα κουκιά ,πως το τρίβουν το πιπέρι,απολαμβάνοντας τις γιορτινές στιγμές σε κλίμα χαράς και ομαδικότητας.Οι γιορτινές μέρες εξάλλου,είναι μια ευκαιρία να μάθουν τα παιδιά να μοιράζονται στιγμές χαράς ξεκινώντας από το σχολείο τους.


Μετάβαση στο άρθρο»