2020-2021 A Funny Love Story – Μια αστεία Ιστορία Αγάπης!!!

Όλη αυτή τη δύσκολη σχολική χρονιά 2020-2021 λόγω της πανδημίας του Covid-19 εμείς στο Νηπιαγωγείο καταφέραμε να ζήσουμε  μια καταπληκτική και αστεία ιστορία αγάπης! Μέσα από πολλές περιπέτειες, ένας χαριτωμένος πελαργός μάς δίδαξε την αγάπη: αγάπη για τον εαυτό μας και για τους άλλους, αγάπη για σημαντικές ιστορίες και αξίες τους, αγάπη για το φυσικό περιβάλλον και για τη φυσική μας όαση! Μέσα από πολλές συναρπαστικές εμπειρίες, η ιστορία μας οδήγησε σε μια φυσική όαση βιώνοντας διαφορετικές δραστηριότητες: παρατήρηση πουλιών, γνώση φυτών και ζώων, συνεργασία με ειδικούς της όασης, επιστημονικά πειράματα και πολλά άλλα.  Μοιραστούμε αυτήν την εμπειρία με άλλες χώρες και τα φυσικά περιβάλλοντά τους. 

Μια εμπειρία που θα θέλαμε να γνωρίσετε και όλοι εσείς!!! Οι γονείς στάθηκαν πλάι μας αρωγοί σε κάθε προσπάθειά μας!!! Ακόμα και τις ημέρες της τηλεκπαίδευσης ήταν κοντά μας και βοήθησαν στο να ολοκληρώνουμε κάθε φορά την συνεργασία μας με τους εταίρους μας.

Θα θέλαμε να μοιραστούμε με όλους εσάς μερικές από από τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μέσα από την A Funny Love Story!!!

Η Αξιολόγηση του Προγράμματος από τους γονείς:

Αξιολόγηση γονέων

 

Διαβάστε όλη την Ιστορία “Pollyanna A Funny Love Story στα Ελληνικά με την εικονογράφηση των παιδιών του Νηπιαγωγείου μας!!!

Την ιστορία Αγάπης της Πολυάννας που μας συντρόφεψε όλη τη σχολική χρονιά φέτος μπορείτε να την διαβάσετε στο Ψηφιακό Βιβλίο που φτιάξαμε με την εικονογράφηση των παιδιών μας!!!


book title
Διαβάστε το βιβλίο στο StoryJumper

I love Birdwatching!!! – Λατρέυω την παρατήρηση πουλιών!!!

Στο πλαίσιο του Προγράμματος eTwinning “A Funny Love Story” δημιουργήσαμε ένα βίντεο σχετικά με την παρατήρηση πουλιών. Λόγω Covid-19 δε μετακινηθήκαμε όπως κάποια άλλα σχολεία των άλλων χωρών, αλλά επιλέγοντας ως προορισμό μας το Δέλτα του Έβρου, ζητήσαμε από το Κέντρο Πληροφόρησης του Δέλτα ενημερωτικό υλικό για το Πρόγραμμά μας. Ανταποκρίθηκαν άμεσα στην παράκλησή μας και έτσι ξεκινήσαμε τις δραστηριότητές μας!!! Χρησιμοποιώντας την Επαυξημένη Πραγματικότητα ζωγραφίσαμε και ζωντανέψαμε το πουλάκι που βάψαμε!!! Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις όμορφες δημιουργίες των παιδιών για φύση…

Η δικτυακή συνάντηση των Σχολείων θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου 2021 στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://meet.google.com/evi-trrg-ifq

 

 

Βράβευση από τον μαθητικό Διαγωνισμό Followgreen

Το Νηπιαγωγείο μας βρέθηκε ανάμεσα στα πρώτε 3 Νηπιαγωγεία της πόλης μας στον μαθητικό Διαγωνισμό Followgreen Orestiada που διοργάνωσε ο Δήμος Ορεστιάδας.

Στην τελετή Βράβευσης λάβαμε εκτός από τον Τιμητικό Έπαινο και ένα σύστημα ηχείων για τον υπολογιστή του Νηπιαγωγείου μας!!!

Ευχαριστούμε πού τους μαθητές και τους γονείς που συμμετείχαν στον διαγωνισμό αυτό της Ανακύκλωσης!!!

Ενημέρωση για το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα»

Σας ενημερώνουμε  σχετικά με τα κριτήρια επιλεξιμότητας, τον τρόπο υποβολής αιτήσεων και τη διάρκεια του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα», ώστε οι δικαιούχοι γονείς του προγράμματος να καταθέσετε την αίτησή σας, να την ολοκληρώσετε και να κάνετε χρήση των επιταγών που δικαιούστε έως την ημερομηνία λήξης του προγράμματος.

Οι παρακάτω σύνδεσμοι παραπέμπουν στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Π.Ε. Έβρου όπου έχουν αναρτηθεί για να ενημερωθείτε.

Ενημέρωση για το Πρόγραμμα

https://dipe.evr.sch.gr/school-units/circulars-and-information/enemerose-gia-programma-psephiake-merimna.html

 

Επεξηγηματικό κείμενο:

https://dipe.evr.sch.gr/media/documents/2020-2021/3889_2021_keimeno.pdf

 

Αφίσα του προγράμματος:

https://dipe.evr.sch.gr/media/documents/2020-2021/3889_2021_afisa.pdf