ΞΕΚΙΝΑΜΕ…

Όλα ήταν έτοιμα!  Η ψηλή σιδερένια πόρτα άνοιξε! Ψηλότερη από το μπόι μας. Και τι δεν είχε μέσα: Ηλιαχτίδες, αγγελούδια, χαμόγελα, περίεργα ματάκια! Όμως εμείς δεν ανησυχούμε. Θα πιάνουμε ξανά και ξανά τα πινέλα μας και θα χρωματίζουμε ξανά και ξανά, όμορφους κόσμους!!!  Ευλογημένη Σχολική Χρονιά!1663186136456 1

Το σχολείο μας

1662408415629 Το Νηπιαγωγείο Κυρά-Βρύσης βρίσκεται στην Κυρά-Βρύση, έναν μεγάλο οικισμό σε μικρό ύψωμα δυτικά των Ισθμίων. Εκεί ήταν η θέση της αρχαίας Ισθμίας, όπου τελούνταν οι σπουδαιότεροι μετά τους Ολυμπιακούς , αθλητικοί, δραματικοί και μουσικοί αγώνες, τα Ίσθμια. Αποτελείται από 2 ενιαία κτίρια με αυτόνομες , μεγάλες αίθουσες και έναν υπέροχο αύλειο χώρο 900 τ. μέτρων. Αυτή την ομορφιά του σύγχρονου και ταυτόχρονα απέριττου σχολείου, την καθιστά ιδιαίτερη και η θέση του καθώς βρίσκεται πλησίον του Αρχαιολογικού Μουσείου, όπου εκτίθενται σπάνιας αξίας και ομορφιάς ευρήματα!!!

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Σας περιμένουμε στον Αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά που θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου μας την Δευτέρα 12/09/2022 στις 9:30 π.μ. Θα είμαστε όλοι εκεί!!!

Καλή νέα αρχή, καλή σχολική χρονιά!