Τα Πάντα για την Μπάντα…Μικροί πρωταγωνιστές, μεγάλα μηνύματα! 🎄✨🐼

Το παραμύθι «ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ» φόρεσε τα χριστουγεννιάτικα και ζωντάνεψε πάνω στη σκηνή με τη μαγεία του μαύρου θεάτρου!!! Μικρά και μεγάλα χέρια, έδωσαν χρώμα στο σκοτάδι και έκαναν την ιστορία να λάμψει αλλιώς! Γιατί ξέρουν πως μέσα στο σκοτάδι δεν κρύβεται τίποτα τρομακτικό- μόνο ιστορίες που περιμένουν να λάμψουν. Έτσι, η ιστορία φωτίστηκε πιο πολύ από ποτέ, η μπάντα του παραμυθιού έδωσε την παράστασή της και η σκηνή γέμισε φως, χρώμα και συναίσθημα!!! 🎄✨🐼

Φέτος, η γιορτή μας είχε έναν ακόμη βαθύτερο συμβολισμό. Με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, τα παιδιά συνεργάστηκαν, υποστήριξαν το ένα το άλλο και έδειξαν στην πράξη πως όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, όλοι μπορούμε να λάμψουμε.
Γιατί η διαφορετικότητα δεν είναι εμπόδιο· είναι δύναμη, έμπνευση και τρόπος να μαθαίνουμε να βλέπουμε τον κόσμο με περισσότερη αγάπη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν για να γίνει η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας τόσο όμορφη και ξεχωριστή!

Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης για την εξαιρετική συνεργασία και το υπέροχο αποτέλεσμα!

Ευχαριστούμε τα παιδιά μας, που με το χαμόγελο, τον ενθουσιασμό και τη φαντασία τους γέμισαν τη σκηνή με μαγεία!
Ευχαριστούμε τους γονείς για την πολύτιμη συνεργασία, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους!
Και φυσικά, ένα μεγάλο μπράβο στην εκπαιδευτική ομάδα για τη δημιουργικότητα, την αγάπη και την ομαδική δουλειά που οδήγησαν σε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα!

Ευχαριστούμε πολύ τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, Αθανάσιο Παπαευαγγέλου, τη σύμβουλο Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης, Ευγενία Νιάκα, τη σύμβουλο Κοινωνικών Λειτουργών, Σταυρούλα Κολοβού, τη σύμβουλο Ψυχολόγων, Βάια Θωμά, τον αναπληρωτή προϊστάμενο του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Κοζάνης, Αστέριο Τσιάγια, την υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων, Νικολέτα Μανδραβέλη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης, Σάκη Κωτούλα, που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στην κυρία Παναγιώτα Φλιάγκα, μητέρα παιδιού με αυτισμό και μέλος του Συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης για την ομιλία από καρδιάς για την εμπειρία της.

Καλές Γιορτές!!! ❤️

photo collage.png 2photo collage.png 1photo collage.png