Έπαινος για τη Συμμετοχή μας στη Δράση “Πάμε Ανακύκλωση”

Την Παρασκευή 24 Μαΐου οι μαθητές μας βραβεύτηκαν από τον Αντιδήμαρχο και τους εκπροσώπους της Follow Green για τη συμμετοχή στη δράση “Πάμε Ανακύκλωση” του Δήμου Κρωπίας για το σχολικό έτος 2023-2024.

fg4

gr6

Η δράση “Πάμε Ανακύκλωση” ήταν μέρος του Σχολικού Μαραθωνίου Ανακύκλωσης, μια σημαντική προσπάθεια για την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης των μαθητών και τη συμμετοχή τους στην ανακύκλωση.

Το νηπιαγωγείο μας συμμετείχε με ενθουσιασμό και δημιουργικότητα, υιοθετώντας το σύνθημα:

“Το σπίτι μας είναι η φύση!! Μη σπαταλάς, φρόντισε για εμάς!!”

FG 1

Εκφράζοντας τη χαρά  τους, οι μικροί μας μαθητές έδωσαν ένα ευχαριστήριο  προς τον Δήμαρχο και τους εκπροσώπους της Follow Green.

fg2

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία, τους γονείς για την υποστήριξή τους και φυσικά τους μικρούς μας μαθητές για τον ενθουσιασμό και τη δέσμευσή τους.

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας και είμαστε περήφανοι που το νηπιαγωγείο μας αποτελεί ενεργό μέρος αυτής της προσπάθειας.

Συνεχίζουμε δυναμικά, με την υπόσχεση να προστατεύουμε και να φροντίζουμε τη φύση, γιατί όπως λέμε και στο σύνθημά μας, “Το σπίτι μας είναι η φύση!! Μη σπαταλάς, φρόντισε για εμάς!!”.

CC BY-NC 4.0 Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά-Μη Εμπορική Χρήση 4.0.