Αποχαιρετιστήρια αφίσα για την κ. Μαρία!

 

      Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια υπηρεσίας στο Νηπιαγωγείο Κεραμειών, η δική μας κ. Μαρία Βλάχου ανοίγει τα φτερά της για μία νέα θέση ευθύνης ως Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου των Νομών Κεφαλλονιάς και Ζακύνθου.

     Έχοντας δώσει πάντα το καλύτερο τόσο στα παιδιά όσο και στο νηπιαγωγείο με κέφι, διάθεση και μεράκι, αισθανθήκαμε την ανάγκη τόσο εγώ όσο και τα παιδιά, να της κάνουμε ένα αποχαιρετιστήριο δώρο. Δόθηκε έτσι μια ωραία ευκαιρία για συζήτηση, έκφραση και ανταλλαγή απόψεων και δημιουργήθηκε αποκλειστικά από τα παιδιά μια αφίσα. Οι μικροί μαθητές αποφάσισαν τι θέλουν να της γράψουν και το έκαναν με φωνημική βοήθεια. Επίσης συζητήσαμε τι θα ήθελαν να της ζωγραφίσουν και τελικά καταλήξαμε να φτιάξουμε το νηπιαγωγείο μας με ένα μεγάλο ουράνιο τόξο και τα παιδιά γύρω γύρω, ώστε να μας “έχει πάντα μαζί της” στο νέο της γραφείο!

     Προσωπικά την ευχαριστώ για τη βοήθεια, τη διάθεση, την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι πάντα υγιής, δημιουργική και να κατακτά κάθε στόχο που θέτει.

Γιαννάκη Κατερίνα

1 σχόλιο στο “Αποχαιρετιστήρια αφίσα για την κ. Μαρία!

  1. Με συγκίνησες Κατερίνα μου, για μια ακόμη φορά κι εσύ και οι μικροί μας μαθητές! Σας αγαπώ πολύ και εύχομαι να έχουμε πάντα την ίδια άψογη συνεργασία. Καλή δύναμη στο έργο σου!

Τα σχόλια είναι κλειστά.