Γιορτή της Μητέρας!!

Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά για την γιορτή της μητέρας! Να είστε καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

Κάθε χρόνο, κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου γιορτάζεται η Γιορτή της Μητέρας. Η μητέρα είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή ενός παιδιού, μοναδική και αναντικατάστατη. Είτε πρόκειται για τη βιολογική μάνα, αυτή που το έφερε στον κόσμο, είτε για τη μάνα της καρδιάς, αυτή που το υιοθέτησε.

Μάνα, μητέρα, μαμά. Τρεις λέξεις που κλείνουν μέσα τους ομορφιά, τρυφερότητα, και αγάπη. Μια ύπαρξη γλυκιά και ανιδιοτελής. Είναι εκεί όταν τη χρειαζόμαστε, πρόθυμη να μας ακούσει και να μας δώσει τις συμβουλές της, τη φροντίδα της, την αγκαλιά της, να μας θρέψει και να μας ηρεμήσει, να διώξει μαγικά τον φόβο και τον πόνο μας.

Η μητέρα ήταν, είναι και θα είναι ξεχωριστή για το παιδί, τον έφηβο, τον ενήλικα. Και η καθιερωμένη γιορτή δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ευκαιρία για να την τιμήσουμε και να της δείξουμε πόσο πολύ την αγαπάμε..

Παρακάτω, σας δείχνω δύο παρουσιάσεις για την γιορτή της μητέρας, όπου τα παιδιά, μπορούν να παίξουν παιχνίδια εκπαιδευτικά, να δούνε παραμύθια, να ακούσουν τραγούδια…

Στην πρώτη παρουσίαση, μπορείτε να πατήσετε πάνω στα εικονίδια της εικόνας και να δείτε τι κρύβεται από κάτω από το καθένα. Αλλιώς, πατάτε από κάτω που λέει “thinglink” και σας παραπέμπει στην παρουσίαση σε άλλη σελίδα.

 

Στην δεύτερη παρουσίαση, θα πατήσετε πάνω στον σύνδεσμο που σας έχω βάλει και θα σας πάει σε καινούρια σελίδα που εκεί μπορείτε να δείτε διάφορα πραγματάκια για την γιορτή της μητέρας και να τα κάνετε μαζί με τα παιδιά σας..

Η Γιορτή της Μητέρας

 

Καλή σας διασκέδαση και Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες!!!