“Δεσμός για τα Σχολεία” στο Νηπιαγωγείο μας….

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα των ανθρώπων που στελεχώνουν το πρόγραμμα «Δεσμός για τα Σχολεία» και το ξενοδοχείο Blue Palace για τη δωρεά του, καθώς με τη δική τους αρωγή μπορέσαμε να κάνουμε πραγματικότητα την επάνδρωση του σχολείου μας με σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό όπως διαδραστικό πίνακα και έγχρωμο laser φωτοτυπικό βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στη βελτίωση του εκπαιδευτικού έργου και στη βελτίωση της  ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Επίσης ευχαριστούμε για τη δωρεά σε έπιπλα (παγκάκια με πλάτη και τραπεζάκια εργασίας), τα οποία κοσμούν το χώρο του σχολείου μας αναβαθμίζοντας την αισθητική του χώρου, καθιστώντας το πιο λειτουργικό και φέροντας το στο πιο κοντά στα σύγχρονα πρότυπα του 21ου αιώνα.

Στη σημερινή εποχή όπου οι σχολικές μονάδες δεν χρηματοδοτούνται επαρκώς η προσφορά του Δεσμού είναι αγαστή  και πολύτιμη. Θερμά ευχαριστώ στην ομάδα εθελοντών που εργάζονται αγόγγυστα για τη βελτίωση της καθημερινότητας των σχολείων και ευχές για συνέχιση του έργου τους με τον ίδιο ζήλο και ενθουσιασμό.

Η Προϊσταμένη και

το Εκπαιδευτικό  Προσωπικό του Νηπιαγωγείου Ελούντας!