Γιορτή της Μητέρας 2014

Με αφορμή την γιορτή της μητέρας που είναι την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 , μιλήσαμε αυτές τις μέρες στο Νηπιαγωγείο , για την μανούλα μας! Πόσο πολύ μας αγαπάει και την αγαπάμε , τι κάνει για εμάς , τι μπορούμε εμείς να κάνουμε γι αυτήν και καταγράψαμε τους λόγους (ιδέες των παιδιών ) για τους οποίους η μανούλα μας έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας! Διαβάσαμε το υπέροχο βιβλίο ” Ζητώ μαμά ή Ζήτω η Μαμά ” , το σχολιάσαμε και ζωγραφίσαμε ο,τι μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ! Είδαμε επίσης , πολλούς πίνακες ζωγραφικής για την μητέρα , τους σχολιάσαμε και αφήσαμε τα συναισθήματά μας να βγούν στην επιφάνεια !

Τέλος , φτιάξαμε δωράκια για να χαρίσουμε στην μανούλα μας  : μια ωραία κάρτα με κόκκινες καρδιές που έκοψαν τα παιδιά και μέσα έχει μια φωτογραφία του κάθε παιδιού που κρατάει μια μεγάλη καρδιά και γράφει ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ γραμμένο από τα παιδιά ! Ακόμη , αποφασίσαμε να χαρίσουμε μια υπέροχη ζωγραφιά και ένα μαγνητάκι καρδούλα για το ψυγείο , φτιαγμένο και βαμμένο απο τα παιδιά με πηλό και τέμπερες !

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες τις ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μας έφεραν στον κόσμο και προσπαθούν να μας κάνουν ανθρώπους χαρούμενους και χρήσιμους στην κοινωνία !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA