Κατασκευές για τους μικρούς μας φίλους!

Τώρα που έχουμε άπλετο χρόνο  στο σπίτι μας, μπορείτε με απλά υλικά, να δημιουργήσετε στο σπίτι σας δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους! Πατώντας εδώ, θα οδηγηθείτε σε μια δραστηριότητα προγραφής.

 

Ψηφιακός παιδότοπος με παιχνίδια!

Ψηφιακός παιδότοπος με πληθώρα παιχνιδιών. Παιχνίδια διαφόρων δυνατοτήτων, αναγκών και ικανοτήτων. Διασκεδαστικά,χαλαρωτικά, μορφωτικά! Ορισμένα από αυτά μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες και τις δυνατότητες των παιδιών σας. 

Για να παίξετε πατήστε εδώ!

 

Παίξτε με πάζλ!

Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, θα οδηγηθείτε σε ένα λογισμικό δημιουργίας παζλ με διάφορα σχέδια και πλήθος κομματιών. Τα παιδάκια με τη βοήθεια σας, θα μπορέσουν να δημιουργήσουν τα παζλ της αρεσκείας τους και εκ των υστέρων  θα νιώσουν υπερηφάνεια και ικανοποίηση για το αποτέλεσμα τους συνάμα με την χαρά και την ευχαρίστηση.

Για τον σύνδεσμο, πατήστε εδώ!

 

Ζωγραφική στον Η/Υ!

Ο παρακάτω σύνδεσμος θα σας οδηγήσει σε ένα λογισμικό ζωγραφικής. Εκεί τα παιδάκια μπορούν να ζωγραφίσουν την μαμά, τον μπαμπά, αγαπημένα τους πρόσωπα και ότι άλλο θέλουν και τους ευχαριστεί μέσω της τεχνολογίας.

Ο σύνδεσμος υπάρχει εδώ!

 

Θεατρικές παραστάσεις του Καραγκιόζη!

Πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο θα μπορείτε να δείτε online θεατρικές παραστάσεις του καραγκιόζη για να αξιοιποιήσετε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σας μαζί με τα παιδάκια σας!

Για τον σύνδεσμο, πατήστε εδώ!

 

Παραμύθια μέσω live streaming

Το μουσείο Παραμυθιού ξεκίνησε μια δράση με live streaming αναγνώσεις παραμυθιών για κρατήσουν συντροφιά στους μικρούς μας φίλους.  Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και καλή διασκέδαση!

Για τον σύνδεσμο, πατήστε εδώ!

 

Ενημέρωση γονέων- κηδεμόνων απο 1ο ΚΕΣΥ ΑΧΑΙΑΣ.

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των υποστηρικτικών υπηρεσιών που παρέχει το 1ο ΚΕΣΥ Αχαΐας, στην υπηρεσία μας λειτουργεί Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τους μαθητές, τους γονείς μαθητών και τους εκπαιδευτικούς αρμοδιότητας του 1ου ΚΕΣΥ Αχαΐας με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων λόγω κορωνοϊού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την τηλεφωνική γραμμή στο 2610-456063, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-13:00 ή να υποβάλλουν το αίτημά τους στη φόρμα ψυχολογικής υποστήριξης  που βρίσκεται  στην ιστοσελίδα μας http://1kesy.ach.sch.gr ή να στέλνουν email στο mail@1kesy.ach.sch.gr προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί τους.

Επιπλέον, στην ιστοσελίδα έχουμε δημιουργήσει φάκελο για τη διαχείριση του κορωνοϊού και θα βρείτε υλικό για ενημέρωση των γονέων με προτάσεις για τη διαχείριση των παιδιών και τη δημιουργική τους απασχόληση που έχει δημιουργηθεί από μέλη του προσωπικού αλλά και από άλλες πηγές και θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται συνεχώς.

Για οποιοδήποτε άλλο αίτημα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 2610-462018 Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-14:00 ή στα υπόλοιπα τηλέφωνα της υπηρεσίας.

Είμαστε στην διάθεσή σας ώστε σε συνεργασία να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη αυτή περίοδο. Καλή δύναμη σε όλους!!!

Θεώνη Μαυρόγιαννη

Προϊσταμένη 1ου ΚΕΣΥ Αχαΐας

Κορωνοιός. Συμβουλές για παιδιά!

Γιατί έκλεισαν τα σχολεία; Τι πρέπει να κάνουμε; Τι είναι ιός; Τι είναι κορωνοιός; Στο παρακάτω βίντεο  θα πάρουμε τις απαντήσεις για τα παραπάνω ερωτήματα και θα μάθουμε για την ασθένεια κορωνοιού και συμβουλές προστασίας.

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της Σχολικής μας Μονάδας!

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες του Σχολείου μας

Το Νηπιαγωγείο μας έκλεισε για να μείνουμε σπίτι και να μην αρρωστήσουμε.  Μείνετε σπίτι, αλλά ζήστε δημιουργικά μαζί με τα παιδιά σας! Ασχοληθείτε μαζί τους μέσα απο δραστηριότητες  που σας προτείνουμε στο ιστολόγιο μας και  σας προτρέπουμε να επισκεφτείτε τις   εκπαιδευτικές σελίδες, τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε εποικοδομητικά  και ευχάριστα με τα παιδιά σας!

Το Σχολείο μας!

ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

    

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο Αιγίου στεγάζεται μαζί με το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου και το 4ο Νηπιαγωγείο Αιγίου.
Διεύθυνση: Δωδώνης 3, Αίγιο.
Τ.Κ : 25100
Για τον χάρτη του σχολείου μας, πατήστε εδώ
Τηλ επικοινωνίας: 2691600748