ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Σύμφωνα με την εγκύκλιο (20/3/2020) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι μαθητές/τριες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μπορούν να αποκτήσουν λογαριασμό χρήστη στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (Π.Σ.Δ.), με τον  οποίο μπορούν να έχουν πρόσβαση  στις υπηρεσίες του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ)  (https://www.sch.gr/services).

Η δημιουργία λογαριασμού για τους μαθητές μπορεί να  γίνει είτε από τον γονέα/κηδεμόνα είτε από το σχολείο (με την σύμφωνη γνώμη του γονέα/κηδεμόνα).

 

Δημιουργία λογαριασμού μαθητή από τον γονέα ή κηδεμόνα

 

  • Η εγγραφή γίνεται από τη σελίδα  https://register.sch.gr/students   Στην ίδια σελίδα μπορεί αν φτάσει κάποιος από την πύλη του ΠΣΔ www.sch.gr ακολουθώντας το σύνδεσμο «Εγγραφή».

 

  • Η εγγραφή γίνεται από τον γονέα ή κηδεμόνα του μαθητή/τριας.  Στη σελίδα υπάρχουν σχετικές οδηγίες τις οποίες θα πρέπει να ακολουθήσουν ώστε η εγγραφή να είναι επιτυχής. Δείτε αναλυτικά τον οδηγό έγγραφής: https://register.sch.gr/students/docs20/StudentsRegisterHelp.pdf
  • Απαιτείται η συμπλήρωση του Αριθμού Μητρώου του μαθητή.  Στους γονείς/κηδεμόνες μαθητών/τριών των Νηπιαγωγείων το σχολείο μπορεί να φροντίσει για την γνωστοποίηση του Αριθμού Μητρώου των αντίστοιχων μαθητών.

 

  • Συνιστούμε στον γονέα/κηδεμόνα την αναγκαιότητα ορθής αναγραφής της διεύθυνσης email του καθώς επίσης και του αριθμού κινητού τηλεφώνου, ώστε να είναι εύκολη η ανάκτηση των στοιχείων μαθητικού λογαριασμού σε περίπτωση που αυτά ξεχαστούν.

 

  • Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή του/της μαθητή/τριας θα αποσταλεί email με τα στοιχεία εγγραφής στη διεύθυνση e-mail που δήλωσε ο γονέας/κηδεμόνας στην ηλεκτρονική αίτηση.

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ….

 

Το νηπιαγωγείο Δοκιμίου αποτελείται από

3 τμήματα πρωινού υποχρεωτικού προγράμματος

και 1 τμήμα ολοήμερου προαιρετικού προγράμματος

δυναμικότητας 52 νηπίων για το τρέχον σχολικό έτος (2021-2022).

Απέχει μόλις 5 χλμ από το κέντρο του Αγρινίου και υπάγεται στο δήμο Αγρινίου. Βρίσκεται κοντά στην πλατεία του χωριού , απέναντι από το δημοτικό σχολείο. Πλαισιώνεται από 4 νηπιαγωγούς, εκ των οποίων οι 3 στα πρωινά τμήματα και η 1 στο ολοήμερο, καθώς και από εκπαιδευτικό αγγλικής γλώσσας.

Το νηπιαγωγείο Δοκιμίου τη φετινή σχολική χρονιά δημιούργησε σε συνεργασία με τους γονείς και το δήμο Αγρινίου τις κατάλληλες συνθήκες να φιλοξενήσει τα νήπια μέσα σε ένα ασφαλές κι ευχάριστο περιβάλλον. Μια σειρά ενεργειών, που ξεκίνησαν με το άνοιγμα των σχολείων,έδωσαν ένα κλίμα ανανέωσης στο παλιό κτίριο που στεγάζει επί σειρά ετών μεγάλο αριθμό παιδιών. Εκπαιδευτικοί και γονείς εργάστηκαν και συνεργάστηκαν για να προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το όνομά μου αρχίζει από….

Το αρχικό του ονόματός μας έγινε μαγνητάκι για το ψυγείο του σπιτιού μας.

Αφού σχηματίσαμε το αρχικό γράμμα με πηλό, το βάψαμε και το στολίσαμε με χρυσόσκονη..

Στη συνέχεια, το δοκιμάσαμε ως μαγνήτη στην πόρτα του σχολείου.

                                                        

 

To αρχικό γράμμα διακόσμησε το ταμπλό της τάξης και όχι μόνο.. 

και μια ομαδική με τα ονόματα.. ”οι πύργοι των ονομάτων”

Καλωσήρθατε

                                                                              

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του νηπιαγωγείου Δοκιμίου.

Η περιήγησή σας στο χώρο αυτό θα σας ενημερώσει για τις δράσεις του νηπιαγωγείου μας καθ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Γενικές πληροφορίες για το σχολείο μας, τους εκπαιδευτικούς που το πλαισιώνουν και το παιδαγωγικό  πρόγραμμα που ακολουθεί θα είναι προσβάσιμα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

Καλή κι ευχάριστη περιήγηση!

        οι νηπιαγωγοί