Επίσκεψη συγγραφέα στο σχολείο μας.

«Έβρεξε» δώρα στο νηπιαγωγείο μας την Παρασκευή 15-12-2023. Ευχαριστούμε τη συγγραφέα του παραμυθιού «Δωροβροχή» Φραντζέσκα Αλεξοπούλου Πετράκη που πρόσφερε στους μαθητές μας το πολύτιμο δώρο της ανάγνωσης,  παρουσιάζοντας με διαδραστικό τρόπο την ιστορία του βιβλίου της.

Δωροβροχή

 

Εργαστήρια Δεξιοτήτων « STEAM και η Γη γυρίζει»

Με αφορμή τη διαδραστική παράσταση με τίτλο «Ο Φεγγαροσκεπαστής» που υλοποιήθηκε στο νηπιαγωγείο μας την Τρίτη 12-12-2023 τα παιδιά έμαθαν για τις φάσεις της σελήνης αλλά και για τη δύναμη της αλληλεγγύης που καθιστά ευκολότερη την επίτευξη των ανθρώπινων επιδιώξεων.

6 7 8

Εργαστήρια Δεξιοτήτων

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του νηπιαγωγείου μας για τη συνεργασία στη δημιουργία της αφίσας μας στα πλαίσια του Θεματικού Κύκλου Ενδιαφέρομαι και Ενεργώ Κοινωνική Συναίσθηση και Ευθύνη,  Ανθρώπινα Δικαιώματα – Συμπερίληψη.



Λήψη αρχείου

 

 

Χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 στολίσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, τραγουδήσαμε το τραγούδι του Δεκέμβρη και το πνεύμα των Χριστουγέννων πλημμύρισε τις καρδιές μας.

0  0 0

Την Τετάρτη 20-12-2023 με τη βοήθεια μητέρας μαθητή μας φτιάξαμε χριστουγεννιάτικα μπισκότα στο νηπιαγωγείο μας. Ευχαριστούμε πολύ την κ. Κυριακή Φωτοπούλου.

1 1 2 1 3 4