Ψηφιακό Πλανητάριο E.E- Planetarium on the Go

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023  υποδεχτήκαμε στο σχολείο μας το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο που πρόσφερε στους μαθητές του νηπιαγωγείου Ανατολής και στους μαθητές του 2ου Δημοτικού Νέας Μάκρης μια μοναδική οπτικοακουστική διδακτική εμπειρία. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πλαισίωναν προβολές και παρατήρηση με τηλεσκόπιο συμβάλλοντας στην εξερεύνηση του διαστήματος και στην κατανόηση της θέσης της Γης στο σύμπαν.

1 1 1 2 2 1 4 5 8 1 9 1 11

Εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν στο νηπιαγωγείο μας εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου με τραγούδια και οι μικροί μαθητές μυήθηκαν στη διαδικασία των εκλογών μέσα από την οποία αναδείχθηκε νικήτρια η Δημοκρατία.

3 68 7459

 

 

«Εκπαιδεύοντας Βιβλιοφάφους»

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο νηπιαγωγείο μας τρίωρη απογευματινή εκπαιδευτική συνάντηση εκπαιδευτικών και γονέων με θέμα «Εκπαιδεύοντας Βιβλιοφάγους» με ομιλήτρια την κυρία Μαίρη Μπιρμπίλη, Πολιτιστικά Θέματα / ΔΙΠΕ Ανατολικής Ατικής. Την ευχαριστούμε πολύ.

1

Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά τον κ. Ιωάννη Μπορμπουδάκη για την προσφορά καφέ και συνοδευτικών εδεσμάτων.

2

Εργαστήρια Δεξιοτήτων

Στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων του Θεματικού Κύκλου Ενδιαφέρομαι και Ενεργώ-Κοινωνική Συναίσθηση και Ευθύνη / Ανθρώπινα Δικαιώματα- Συμπερίληψη υλοποιήθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Γιατί να είμαι διαφορετικός;» από την ομάδα Καλειδοσκόπιο την Τρίτη 31/10/2023.

kaleidoskopio ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ