Λουλούδια ΙV

Αφού μάθαμε και κάναμε τόσα πολλά για τα λουλούδια, ήρθε η ώρα να κατασκευάσουμε τα δικά μας λουλούδια με απλά υλικά που έχουμε στο σπίτι.

Το παιδιά μπορούν να σχεδιάσουν την παλάμη τους σε ένα χρωματιστό χαρτί ή και σε λευκό αρκεί να το ζωγραφίσουν μετά. Στη συνέχεια να κόψουν την παλάμη που σχεδίασαν και να βάλουν ως κορμό ένα ξυλάκι από σουβλάκι ή ένα καλαμάκι ή ένα γλωσσοπίεστρο ή ότι άλλο έχετε στο σπίτι και ταιριάζει στην προκειμένη περίπτωση. Τέλος, μπορούν να σχεδιάσουν και να κολλήσουν τα φύλλα.

Αρχικά μπορούν τα παιδιά να βάψουν τα ρολά και στη συνέχεια να τους βοηθήσουμε να τα διπλώσουν και να τα ενώσουν μεταξύ τους.

Εδώ τα παιδιά πρέπει πάλι να βάψουν τα ρολά στη συνέχεια να κόψουμε το ρολό σε 5 ίσια μέρη και να τα ενώσουμε.

Εναλλακτική Προσέγγιση

Τα παιδιά μπορούν επίσης να σχεδιάσουν λουλούδια με καπάκια μπουκαλιών.

Ένας ακόμη εναλλακτικός τρόπος σχεδίασης λουλουδιών είναι οι νερομπογιές. Βάζοντας χρώμα στα δάχτυλά τους μπορούν να αποτυπώσουν στο χαρτί πολύχρωμα λουλούδια.

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση