Η παράστασή μας, «Η Μεσόγειος μας ενώνει»!

Πολλά συγχαρητήρια δέχτηκαν τα νηπιάκια του Νηπιαγωγείου Αγίου Ματθαίου, όπως επίσης και τα νηπιάκια του 14ου Νηπιαγωγείου Κέρκυρας, από όλους τους θεατές της μουσικής παράστασης με διαπολιτισμικό χαρακτήρα «Η Μεσόγειος που μας ενώνει». Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, και με τη συνοδεία της ομάδας μουσικοπαιδαγωγικών δράσεων «Ανέβα μήλο-Κατέβα ρόδι», πραγματικά μεγαλούργησαν, αλλά και ψυχαγωγήθηκαν, τραγουδώντας, χορεύοντας και παίζοντας παιχνίδια, μουσική και τραγούδια από πέντε χώρες της Μεσογείου, την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ισραήλ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά από τα δυο νηπιαγωγεία συνεργάστηκαν άψογα, και μάλιστα έχοντας πραγματοποιήσει μόνο μία πρόβα όλα μαζί, στην Ιόνιο Ακαδημία, το προηγούμενο βροχερό πρωινό, κάνοντας μεγαλειώδη υπομονή για την ώρα του δεκατιανού τους!

Ήταν όλα τους υπέροχα!

20160219_175918  20160219_180006

 

έναρξη

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες της ομάδας «Ανέβα μήλο, κατέβα ρόδι», στην καθηγήτριά τους κα Ζωή Διονυσίου και φυσικά στην υπεύθυνη νηπιαγωγό υλοποίησης του προγράμματος Musichild στο 14ο Νηπιαγωγείο Κέρκυρας Πόπη Πέζαρου!

Δείτε το πρόγραμμα της παράστασης και ονομαστικά τα μέλη που συμμετείχαν εδώ! Program Α5 2016.19.2 Μεσογειος (1)

3 σχόλιαστο “Η παράστασή μας, «Η Μεσόγειος μας ενώνει»!

  1. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ
    ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ 14ΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

  2. Αγαπημένα μας παιδιά και δασκάλα του Νηπιαγωγείου Αγίου Ματθαίου, σας ευχαριστούμε για αυτή τη μοναδική γιορτή και αξέχαστη συνεργασία που είχαμε στη Μεσόγειο που μας ενώνει. Μας λείπετε ήδη.
    Η ομάδα Ανέβα μήλο – Κατέβα ρόδι

Τα σχόλια είναι κλειστά.