Πάσχα-Ιστορία του Πάσχα για παιδιά

 

 

Πασχαλινές ευχές συλλόγων-φορέων

Αγαπητά μας παιδιά ΚΑΛΗΜΕΡΑ!Σήμερα θα ξεκινήσουμε με την ιστορία του Πάσχα!!Υπάρχουν πάρα πολλά βιβλία στο εμπόριο που μιλάνε για το Πάσχα και σίγουρα αν είμασταν στο σχολείο θα  διαβάζαμε πολλά!Αν έχετε κάποιο βιβλίο στο σπίτι θα ήταν ωραίο να σας το διάβαζαν οι γονείς σας.Αν δεν έχετε μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω σύνδεσμο ,https://www.youtube.com/watch?v=cS_BX_ypAHcο οποίος έχει με απλά λόγια τι γιορτάζουμε σε λίγες μέρες και κάποια έθιμα από την Ελλάδα μας!Το φετινό Πάσχα όπως θα σας έχουν πει οι γονείς σας θα είναι διαφορετικό μιας και τα περισσότερα δεν μπορούν να γίνουν.Όλοι μας όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι απο αυτά…Όπως να φτιάξουμε κουλουράκια,τσουρέκια , να βάψουμε αυγά..Και να ελπίσουμε ότι  θα τελειώσει σύντομα αυτή η πανδημία !Αφού δείτε το βίντεο ή διαβάσετε κάποιο βιβλίο ,ζωγραφίστε σε ενα χαρτί ότι σας έκανε εντύπωση!

Σας στέλνουμε και μια εύκολη κατασκευή -λαγουδάκι με πανί

 

 

https://youtu.be/bKLCYcsvE54

 

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!

 

 

6 σχόλια στο “Πάσχα-Ιστορία του Πάσχα για παιδιά

  1. Καλη εβδομαδα με υγεια σε ολους!!!ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.Να πω και ενα μεγαλο ευχαριστω στις κυριες του Νηπιαγωγειου Αγιου Γεωργιου για αυτη τη τεραστια προσπαθεια και τη καλη δουλεια που κανουν στις δυσκολες ωρες που ολοι μας βιωνουμε.

  2. Καλημέρα εύχομαι στις Κυρίες μου και στους συμαθητές μου ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!Μένουμε Σπίτι για να έχουμε όλοι την υγεία μας για όσο γίνεται πιο γρήγορη και καλή αντάμωση.Stay home-Stay safe!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *